معین مالی و اداری وزارت زراعت از دو مرکز جمع آوری شیر در ولایت پروان بازدید کرد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۸ - ۹:۲۲
معین مالی و اداری وزارت زراعت از دو مرکز جمع آوری شیر در ولایت پروان بازدید کرد

ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری وزارت زراعت از مرکز جمع‌آوری شیر قریه مدد‌خیل ولسوالی جبل‌السراج و قلندرخیل ولسوالی بگرام ولایت پروان بازدید کرد.
معین مالی و اداری در جریان بازدید از مراکز  جمع آوری شیر گفت:« مالداری سهم بزرگ در رشد اقتصادی کشور دارد، توسط مالداری مشکلات اقتصادی خانواده‌ها کمتر می‌شود.»
در این مراکز جمع‌آوری شیر، لبنیات به کمک اتحادیه مالداری جمع‌آوری شده و به مرکز و شرکت‌های پروسیس لبنیات انتقال داده می‌شود.
نزدیک به ۸۰ فیصد مردم پروان علاقه‌مند زراعت و مالداری هستند که مالداری در رشد اقتصادی خانواده در این ولایت مهم پنداشته شده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۱:۳۳
Background image

نشست رئیس زراعت بدخشان با مسئول ولایتی کمیته هالند برای افغانستان

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی امان الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با مسئول ولایتی دفتر کمیته هالند برای افغانستان دیدار کرده و پیرامون تطبیق یک پروژه مهم در بخش مالداری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۱:۳۰
Background image

امضای قرارداد دو میلیون دالری میان شرکت‌های افغان و ازبکستانی در بخش تولید طیور

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
در حاشیه دیدار وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با مقامات ازبکستانی، قرارداد همکاری به ارزش دو میلیون دالر میان شرکت «همکار پرنده» از جانب ازبکستان و شرکت «یشلر سمرقند». . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۱:۲۶
Background image

در نورستان به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های کاری برای کارمندان عشر و زکات، موترسایکل توزیع شد

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۶ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
در چارچوب ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، به‌منظور تطبیق مؤثرتر امور و تقویت سهولت‌های کاری مدیران ولسوالی‌ها، از سوی ریاست عمومی. . .

بازگشت به خبرها