به ۱۵۱ دهقان در ولسوالی خواجه غار ولایت تخار تخم بذری ماش و کود کیمیاوی توزیع شد 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۱ - ۱۱:۱
۲۲۲۲

۲۱ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار به همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد به ۱۵۱ تن از دهقانان ولسوالی خواجه غار ولایت تخار که از قبل سروی و شناسایی شده بودند تخم بذری اصلاح شده ماش و کود کیمیاوی سیاه و سفید توزیع کرد.
کارمندان ترویج ولسوالی خواجه غار در این برنامه  برای ۱۵۱ نفر دهاقین از قبل سروی شده که مقدار ۱ هزار۲۰۸ کلوگرام ماش، مقدار ۳ هزار ۷۷۵ کیلو گرام کود یوریا و ۳ هزار ۷۷۵ کیلو گرام کود دای امونیم فاسفیت را  به همکاری مالی دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد توزیع کردند.   
  قابل یاد آوری است که در ولایت تخار در مجموع برای ۶۵۰ نفر دهاقین واجد شرایط بسته‌های زراعتی توزیع گردیده و برای هر دهقان مستفید شونده  مقدار ۸ کیلو گرام تخم بذری ماش، ۲۵ کیلوگرام کود کیمیاوی دی. ای. پی (سیاه) و مقدار ۲۵ کیلو گرام کود کیمیاوی یوریا (سفید) توزیع گردیده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها