پرداخت مبلغ بیش از ۱۵۲ میلیون ۵۰۰ هزار‌ افغانی خدمات مالی اسلامی به شکل مرابح منظور شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۴/۱۷ - ۱۱:۲۸
پرداخت مبلغ بیش از ۱۵۲ میلیون ۵۰۰ هزار‌ افغانی خدمات مالی اسلامی به شکل مرابح منظور شد

۱۷ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
پرداخت مبلغ ۱ میلیون و ۵۰۰ صد هزار دالر و مبلغ ۴۶ میلیون افغانی خدمات مالی اسلامی به شکل مرابحه برای دو شرکت داخلی از سوی صندوق انکشاف زراعت جهت سرمایه گذاری در سکتور زراعت و مالداری طی جلسه‌ای که در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تحت سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری دایر شد بود منظور شد.
این جلسه با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت و مسوولان صندوق انکشاف زراعتی به منظور بررسی چگونگی  پرداخت مبلغ ۱ میلیون و ۵۰۰ صد هزار دالر و ۴۶ میلیون افغانی پول به شکل مرابحه  جهت سرمایه‌گذاری در بخش زراعت و مالداری برگزار شد در جلسه یاد شده  پس از ملاحظه درخواست متقاضی‌ها پرداخت ۱ میلیون و ۵۰۰ صد هزار دالر و ۴۶ میلیون افغانی خدمات مالی اسلامی به شکل مرابحه و وکاله برای شرکت‌های تولیدی مواد غذایی شکور قناعت بخش و شرکت تجارتی اطلس کشمیره لمیتد برای کار و بار زراعت و مالداری منظور گردید.
این خدمات مالی اسلامی به منظور حمایت از دهقانان و مالداران و رشد و انکشاف سکتور زراعت و مالداری برای متقاضیان طبق معیارهای تعین شده پرداخت می‌گردد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۶
Background image

دیدار رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت با مسوولین پروگرام انکشافی  سازمان ملل متحد 

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سید احمد خالد صاحبزاده، رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با جمعی از مشاورین معینیت زراعت و مالداری و مشاورین معینیت آبیاری و منابع طبیعی، جلسه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۳۰
Background image

کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی در کندز با موفقیت پایان یافت

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی، پس از تطبیق گسترده و منظم، از سوی کارمندان مدیریت حفاظت نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۸
Background image

نظارت رئیس زراعت ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر در پوهنتون البیرونی

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر واقع در پوهنتون البیرونی نظارت به‌عمل آورد.
مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها