معین زراعت و مالداری با والی پنجشیر دیدار کرد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۳/۲۱ - ۱۴:۱۸
معین زراعت و مالداری با والی پنجشیر دیدار کرد

۲۱ جوزا ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر به ولایت پنجشیر با محمد آغا حکیم والی ولایت پنجشیر دیدار نمود.
مولوی صدراعظم عثمانی در دیدار با والی پنجشیر گفت:« ولایت پنجشیر سرشار از آب فراوان است باید در بخش احیای جنگلات و زراعت از آن استفاده موثر صورت گیرد».
در همین حال والی ولایت پنجشیر از تلاش‌های وزارت زراعت در سکتور زراعت و مالداری کشور قدر دانی کرده و خواهان توجه بیشتر وزارت زراعت به ولایت پنجشیر شد
در جریان این دیدار مولوی نصرت الله طلحه رئیس عمومی انستتیوت تحقیقات زراعتی، مولوی صدیق الله رحمانی رئیس تصدیق دهی تخم‌های بذری مولوی مصباح الدین مستعین رئیس اطلاعات و آگاهی عامه، مولو مفتاح الدین متقی رئیس دعود و ارشاد و مولوی طالب جان ذکی مشاور معین زراعت و مالداری  وزارت زراعت و شماری از مسوولان محلی حضور داشتند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۹:۲۱
Background image

افتتاح مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی در تخار با سرمایه‌گذاری ۸۲۰ هزار دالر

۸ ثور۱۴۰۵ هـ.ق
مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی با سرمایه‌گذاری مجموعی حدود ۸۲۰ هزار دالر در ولایت تخار، با حضور هیأت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، رسماً افتتاح و به بهره‌برداری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۸:۵۶
Background image

تأکید بر شفافیت در اجاره‌دهی و جلوگیری از غصب اراضی در بازدید از مدیریت زراعت ولسوالی کشم

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمود مظلوم رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به همراه مولوی امان‌الله حسن از مدیریت زراعت ولسوالی کشم بازدید کرده و با مسئولان این اداره دیدار نمودند.
در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۸:۵۶
Background image

دیدار هیئت بلندپایه از کانال بزرگ و ملی قوش‌تپه

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی بلندپایه به رهبری مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر به ولایات شمالی کشور از جریان کار پروژه بزرگ و ملی کانال قوش‌تپه بازدید نمود و. . .

بازگشت به خبرها