راه‌اندازی برنامه آموزشی برای تعدادی از باغداران و دهقانان ولسوالی گرزیوان ولایت فاریاب

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۳/۲۱ - ۹:۵
راه‌اندازی برنامه آموزشی برای تعدادی از باغداران و دهقانان ولسوالی گرزیوان ولایت فاریاب

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب در همکاری دفتر اکتید برای ۴۰ تن از باغداران و دهقانان پیشقدم ولسـوالی گرزیوان سمینار آموزشی تحت عنوان کنترول همه جانبه آفات و امراض نباتی  دایر نمود.
این سمینارآموزشی تحت عنوان کنترول همه جانبه آفات و امراض نباتی (IPM) برای دور روز دایر گردیده بود و در آن موضوعات  شناسایی آفات و امراض نباتی، نوع خسارات وارده حشرات، انواع گیاهان هرزه،  فواید کنترول همه جانبه آفات و امراض نباتی (IPM)  به زراعت پایدار و محیط زیست،  شیوه‌های کنترول آفات و امراض نباتی، روش‌های استفاده از آفت‌کش‌های نباتی را  شامل میشد.
اشتراک کنندگان این سمینار جهت تبادل افکار و تعمیم تجارب در باغات بالای مزارع زراعتی و باغ‌ها برده شده و در حصه شناسایی آفات و امـراض نباتی، روش‌های استفاده از آفتکش‌های نباتی طریقه وقــایه و کنترول میخانیکی، بیولوژیکی و کیمیاوی آفات و امراض نباتب به شیوه عملی آموزش دیدند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۶:۳۷
Background image

چهار پروژه آبیاری سولری در حومه شهر فیض‌آباد بدخشان به بهره‌برداری سپرده شد

۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
چهار پروژه آبیاری مبتنی بر سیستم سولری با هدف بهبود مدیریت منابع آب، افزایش تولیدات زراعتی و توسعه آبیاری پایدار، در مناطق حومه شهر فیض‌آباد ولایت بدخشان تکمیل و به. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۴:۵
Background image

برنامه تطبیق واکسین انتروتوکسیمیا برای ۵۰ هزار رأس مواشی کوچک در ننگرهار آغاز شد

۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۲ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با همکاری تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و حمایت مالی صندوق بین‌المللی انکشاف زراعت،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۰:۵۴
Background image

کمپاین تطبیق واکسین هاری، تیتانوس و شاربن برای هزاران رأس مواشی در پکتیا آغاز شد

۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۲ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
در هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا و با حمایت مالی و تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان، کمپاین تطبیق واکسین علیه بیماری‌های. . .

بازگشت به خبرها