ایجاد دو کلینیک حیوانی و ۱۴ مرکز فروش محصولات حیوانی در دو ولسوالی بادغیس 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۶ - ۱۰:۲۶
ایجاد دو کلینیک حیوانی و ۱۴ مرکز فروش محصولات حیوانی در دو ولسوالی بادغیس 

دو باب کلینیک صحت حیوانی و چهارده باب مرکز فروش و جمع آوری محصولات حیوانی در ولسوالی بالامرغاب و غورماچ ولایت بادغیس  توسط کميته هالند با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت ایجاد شد.
کميته هالند در همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس به تعداد دو باب کلینیک صحت حیوانی و تعداد ۱۴ مرکز جمع آوری و فروش محصولات حیوانی (کرک وپشم) را در ولسوالی های بالامرغاب و غورماچ ایجاد نموده است که تعداد ۸۴۰ تن مالداران تحت پوشش این برنامه می باشد. 
کارمندان مدیریت عمومی صحت حیوانی آمریت مالداری و صحت حیوانی این ریاست از مراکز فوق، گدام توليد خوراکه، تطبیق کمپاین واکسیناسیون، و کورس های توصیه مالداری نظارت نموده و در مورد اجرا و تطبیق بهتر برنامه ها رهنمایی و مشوره های لازم ارایه گردیده کردند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۰:۳۶
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون حیوانات در ولایت بادغیس

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون حیوانات به‌منظور پیشگیری و کنترول بیماری‌های حیوانی، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، با همکاری مؤسسات سکتور زراعت و مالداری در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۱
Background image

احیای طبیعی یک جنگل چهار هکتاری در ولایت فراه

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
یک جنگل به مساحت چهار هکتار در مربوطات مرکز ولایت فراه، در پی بارندگی‌های سال گذشته و تلاش‌های دوامدار پرسونل آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۸:۳۰
Background image

بازدید هیئت ایرانی از نمایشگاه بین‌المللی محصولات زراعتی و مالداری افغانستان

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی ایران، با حضور مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها