جلوگیری از غصب زمین‌های امارتی در ولسوالی بلخ ولایت بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۵ - ۱۱:۳۸
جلوگیری از غصب زمین‌های امارتی در ولسوالی بلخ ولایت بلخ

اعضای هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمینهای غصب شده امارتی در ولایت بلخ  غرض جلوگیری از غصب زمین‌های امارتی به قریه نوارد کوتگی ولسوالی بلخ سفر نموده و آبادی‌ها انجام شده در املاک امارتی آن ساحه را را تخریب نمودند. 
متصرفینی که بالای زمین‌های امارتی ساخت و ساز نموده بودند و توسط تراکتور زمین‌ها را در تصرف داشت. از آنها  تعهد گرفته شد که از تصرف زمین‌های امارتی خود داری نماید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS