طریقه شاخه برای شماری از باغداران ولسوالی نجراب ولایت کاپیسا آموزش داده شد

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۹ - ۱۰:۵۵
طریقه شاخه برای  شماری از باغداران ولسوالی نجراب ولایت کاپیسا آموزش داده شد


۱۸ حمل ۱۴۰۳ هـ.ش
کارمندان فنی مدیریت حفاظه نباتات همراه کارمندان باغداری به دره غوث ولسوالی نجراب ولایت کاپیسا رفته و  برای تعدادی از  باغداران در مورد شاخه بری میوه جات خسته گوشتی، شیوه پیوند، تهیه و شیوه استعمال ادویه و کود آموزش فنی و مسلکی ارائه نمودند.
هدف از راه اندازی این برنامه آموزشی کنترول امراض نباتی، تولید میوه باکفیت و بلند رفتن سطح تولید میوه جات می‌باشد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۷:۴۶
Background image

تکمیل پروژه اعمار چکدم خاکی در ولسوالی خواجه‌موسی فاریاب

پروژه اعمار یک باب چکدم خاکی در قریه غارتپه مربوط ولسوالی خواجه‌موسی ولایت فاریاب با موفقیت تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد. این پروژه با هدف مدیریت منابع آبی، جلوگیری از فرسایش خاک،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۷:۴۴
Background image

توزیع کمک‌های پروژه انکشاف معیشت و مصئونیت غذایی برای مالداران در زنده‌جان

روند توزیع کمک‌های پروژه انکشاف معیشت و مصئونیت غذایی برای مالداران نیازمند در ولسوالی زنده‌جان ولایت هرات، تحت نظارت کارمندان ریاست زراعت، به‌گونه شفاف و موفقانه انجام شد.
این کمک‌ها. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون اقتصادی اتحادیه اروپا در حاشیه نمایشگاه بادام‌باغ کابل

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان برگزاری سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل، با معاون. . .

بازگشت به خبرها