جلسه‌ هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب در ولایت هرات برگزار شد 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱/۱۸ - ۱۰:۳۷
جلسه‌ هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب در ولایت هرات برگزار شد 

پنجاهمین جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین های غصب شده در ولایت هرات به رهبری مولوی پیرمحمد حلیمی رئیس زراعت و رئیس هیئت تخنیکی آن ولایت برگزار شد.
 این جلسه در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات با حضور اعضاء هیئت تخنیکی برگذار و در آن  موضوع ترمینال مسافر بری جدید که قرار است در ساحه اراضی منطقه چلنگک واقع ولسوالی گذره ایجاد گردد تحت بررسی قرارگرفت..
درساحه فوق بعضی اماکن مسکونی خامه وجود دارد که باید ساحه فوق تخلیه شود درصورت که پروسه انتقال تکمیل گردد درروند انتقال کدام مشکلی ایجاد نگردد.
دراخیر چنین تصمیم اتخاذ گردید که هیئت متشکل از اعضای هیئت تخنیکی معاون شاروال صاحب، معاون قومندان امنیه، آمر کدستر و آمر قضایای امارت تشکیل  به ساحه رفته وخانه‌های مسکونی که داخل ساحه اراضی امارتی ترمینال جدید واقع شده است را تشخیص و برای ساکنین آن ابلاغ گردد که ساحه موردنظر را تخلیه نمایند .
همچنان در مورد ساحه دشتی بیچقی واقع ولسوالی گذره که در آن تصرفات جدید و خوسرانه  صورت گرفته  خانه‌های مسکونی خامه توسط افراد و اشخاص ساخته شده بود که  خانه های یاد شده توسط پرسونل ولسوالی بعضاً جهت جلوگیری تصرفات جدید تخریب گردیده بود.
به همین دلیل ساکنین آن ساحه به محکمه اختصاصی زون غرب عارض گردیده بودند که از طریق محکمه اختصاصی از هیئت تخنیکی ولایت هرات استعلام صورت گرفته است جهت وضاحت، موضوع متذکره مورد بحث قرار گرفت که درنتیجه چنین فیصله بعمل آمد که هیئت متشکله فوق به ساحه مربوطه رفته و معلومات همه جانبه نمایند و گزارش خویش را بطور تکمیل به جلسه ارایه نموده و تصمیم اتخاذ گردد.
 همچنان پیرامون  اتخاذ تدابیر در ساحات تحت بررسی بحث صورت گرفت که در کدام ساحات تدابیر اتخاذ گردد .بعد از تبادل نظر چنین تصمیم اتخاذ گردید.
که درساحات تحت بررسی زمانی تدابیر اخذ گردد که ساحه تحت ادعای ادارات قرار داشته باشد و یا برای هیئت تخنیکی امارتی تثبیت گردد .

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۷:۴۶
Background image

تکمیل پروژه اعمار چکدم خاکی در ولسوالی خواجه‌موسی فاریاب

پروژه اعمار یک باب چکدم خاکی در قریه غارتپه مربوط ولسوالی خواجه‌موسی ولایت فاریاب با موفقیت تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد. این پروژه با هدف مدیریت منابع آبی، جلوگیری از فرسایش خاک،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۷:۴۴
Background image

توزیع کمک‌های پروژه انکشاف معیشت و مصئونیت غذایی برای مالداران در زنده‌جان

روند توزیع کمک‌های پروژه انکشاف معیشت و مصئونیت غذایی برای مالداران نیازمند در ولسوالی زنده‌جان ولایت هرات، تحت نظارت کارمندان ریاست زراعت، به‌گونه شفاف و موفقانه انجام شد.
این کمک‌ها. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون اقتصادی اتحادیه اروپا در حاشیه نمایشگاه بادام‌باغ کابل

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان برگزاری سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل، با معاون. . .

بازگشت به خبرها