غرس بیش از ۱۲۰۰ اصله نهال ناک در ۴ ولسوالی ولایت جوزجان

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱/۱۱ - ۱۲:۳۰
غرس بیش از ۱۲۰۰ اصله نهال ناک در ۴ ولسوالی ولایت جوزجان

۱۱ حمل ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان بیش از ۱هزار۲۰۰ نهال ناک را به منظور ایجاد باغ‌های متراکم در شهر شبرغان و ولسوالی‌های آقچه، خواجه دوکوه و فيض‎‌آباد غرس نمود. 
این درختان در چهار محل به شکل "قطعه نمایشی" در همکاری موسسه اکتید غرس شد. در هر قطعه نمایشی بیشتر از ۳۰۰ اصله نهال ناک غرس گردید. 
قابل ذکر است نهال‌های مذکور از کشور ترکیه به همکاري مالی موسسه اکتید تهیه شده ‌است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۹:۴۵
Background image

نظارت از روند احداث  ۱۰ باب سردخانه صفری در ولایت کاپيسا

۱۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از روند احداث ۱۰ باب سردخانه صفری در ولسوالی‌های نجراب و تگاب این ولایت نظارت به عمل آورد.
این پروژه به هدف ذخیره و نگهداری. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۵ - ۹:۲۵
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت زراعت و یک شرکت خصوصی برای تولید تخم‌های اصلاح‌شده بذری

۱۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تفاهم‌نامه‌ای همکاری با یک شرکت خصوصی تولید تخم‌های بذری پیرامون معرفی ورایتی‌های جدید اصلاح‌شده تخم بذری نباتات به امضا رساند.
این. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۵ - ۹:۱۷
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی برای جلوگیری از قطع جنگلات و حفاظت از منابع طبیعی

۱۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور جلوگیری از قطع جنگلات و تقویت روند حفاظت از منابع طبیعی، جلسه‌ای با حضور معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، مولوی بازمحمد فیضان، برگزار شد.
در این جلسه،. . .

BACK TO NEWS