جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت پنجشیر دایر شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱/۹ - ۱۳:۴
جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت پنجشیر دایر شد

۹ حمل ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه هیئت تخنیکی  جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین های غصب شده در  ولایت پنجشیر تحت ریاست قاری فضل الله دیوبند و با حضور اعضای آن دایر گردید.
در این جلسه که   در مقر ریاست زراعت برگزار شده بود در آن روسای عدلیه، استخبارات، ارشاد حج واوقاف، شهرسازی و مسکن، قومندانی امنیه، اقوام قبایل، آمرقضایای امارت، قطعه خاص، مدیر عمومی کدستر و مدیرعمومی هماهنگی حضور داشتند.
در جلسه  در مورد ساحه غصب شده قریه نودانک و دشت دلدل ولسوالی پریان، زمین‌های ولسوالی شتل، توزیع ۵۹ جریب زمین مرکز ولایت و سفر تیم تخنیکی به پریان صحبت و فیصله گردید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۹:۴۵
Background image

نظارت از روند احداث  ۱۰ باب سردخانه صفری در ولایت کاپيسا

۱۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از روند احداث ۱۰ باب سردخانه صفری در ولسوالی‌های نجراب و تگاب این ولایت نظارت به عمل آورد.
این پروژه به هدف ذخیره و نگهداری. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۵ - ۹:۲۵
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت زراعت و یک شرکت خصوصی برای تولید تخم‌های اصلاح‌شده بذری

۱۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تفاهم‌نامه‌ای همکاری با یک شرکت خصوصی تولید تخم‌های بذری پیرامون معرفی ورایتی‌های جدید اصلاح‌شده تخم بذری نباتات به امضا رساند.
این. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۵ - ۹:۱۷
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی برای جلوگیری از قطع جنگلات و حفاظت از منابع طبیعی

۱۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور جلوگیری از قطع جنگلات و تقویت روند حفاظت از منابع طبیعی، جلسه‌ای با حضور معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، مولوی بازمحمد فیضان، برگزار شد.
در این جلسه،. . .

BACK TO NEWS