پرداخت  مبلغ ۷۰ میلیون افغانی خدمات مالی اسلامی به شکل مرابح منظور شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۸ - ۱۳:۵۵
پرداخت  مبلغ ۷۰ میلیون افغانی خدمات مالی اسلامی به شکل مرابح منظور شد

۸ حمل ۱۴۰۳ هـ.ش
پرداخت مبلغ ۷۰ میلیون افغانی خدمات مالی اسلامی به شکل مرابحه جهت سرمایه گذاری در سکتور زراعت و مالداری در جلسه‌ هیئت مدیره صندوق انکشاف زراعت که در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری دایر شد بود منظور شد.
جلسه‌ هیئت مدیره صندوق انکشاف زراعت تحت سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت و با حضور مسوولان صندوق انکشاف زراعتی به منظور بررسی چگونگی  پرداخت  ۷۰ میلیون افغانی پول به شکل مرابحه جهت سرمایه‌گزاری در بخش زراعت و مالداری برگزار شد که در این جلسه پس از ملاحظه درخواست متقاضی‌ها پرداخت ۷۰ میلیون افغانی خدمات مالی اسلامی به شکل مرابح به یکی از شرکت‌های متقاضی منظور گردید.
در این جلسه انجینر عبدالغفور غفاری رئیس هیأت عامل صندوق انکشاف زراعت (ADF)، مولوی ذاکرالله‌ ذاکر رئیس عمومی مالداری و صحت حیوانی، مولوی گل‌ حضرت مشاور معینیت و متخصصان مالی حضور داشتند.
این خدمات مالی اسلامی به منظور  حمایت از دهقانان و مالدار و رشد و انکشاف سکتور زراعت و مالداری برای متقاضیان طبق معیار های تعین شده پرداخت می گردد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۷:۴۶
Background image

تکمیل پروژه اعمار چکدم خاکی در ولسوالی خواجه‌موسی فاریاب

پروژه اعمار یک باب چکدم خاکی در قریه غارتپه مربوط ولسوالی خواجه‌موسی ولایت فاریاب با موفقیت تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد. این پروژه با هدف مدیریت منابع آبی، جلوگیری از فرسایش خاک،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۷:۴۴
Background image

توزیع کمک‌های پروژه انکشاف معیشت و مصئونیت غذایی برای مالداران در زنده‌جان

روند توزیع کمک‌های پروژه انکشاف معیشت و مصئونیت غذایی برای مالداران نیازمند در ولسوالی زنده‌جان ولایت هرات، تحت نظارت کارمندان ریاست زراعت، به‌گونه شفاف و موفقانه انجام شد.
این کمک‌ها. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون اقتصادی اتحادیه اروپا در حاشیه نمایشگاه بادام‌باغ کابل

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان برگزاری سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل، با معاون. . .

بازگشت به خبرها