شماری از باغداران ولسوالی نجراب ولایت کاپیسا طریق شاخه بری و تهیه لایم سلفر را آموزش دیدند 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۸ - ۱۱:۲۱
شماری از باغداران ولسوالی نجراب ولایت کاپیسا طریق شاخه بری و تهیه لایم سلفر را آموزش دیدند 

 کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا به ۳۰ تن از باغداران ولسوالی نجراب ولایت کاپيسا در مورد تهیه لایم سلفر و شاخه بری درختان میوه جات خسته سنگی و گوشتی به شکلی عملی و نظری آموزش دادند.
 این برنامه از سوی کارمندان بخش حفاظه نباتات و کارمند باغداری مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی نجراب در قریجات ناگمان، باقرخیل و توغک خارج دره برای ۳۰ نفر باغدار برگزار شد.
در این برنامه در مورد ساختن لایم سلفر و شاخه بری میوه جات خسته سنگی و گوشتی بشکل عملی و نظری آموزش ارایه نمودند .
هدف از راه اندازی این برنامه آموزشی کنترول امراض نباتی، عرضه میوه با کیفت عالی و بلند بردن  سطح تولید میوه جات در این ولسوالی می‌باشد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۰:۳۶
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون حیوانات در ولایت بادغیس

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون حیوانات به‌منظور پیشگیری و کنترول بیماری‌های حیوانی، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، با همکاری مؤسسات سکتور زراعت و مالداری در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۱
Background image

احیای طبیعی یک جنگل چهار هکتاری در ولایت فراه

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
یک جنگل به مساحت چهار هکتار در مربوطات مرکز ولایت فراه، در پی بارندگی‌های سال گذشته و تلاش‌های دوامدار پرسونل آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۸:۳۰
Background image

بازدید هیئت ایرانی از نمایشگاه بین‌المللی محصولات زراعتی و مالداری افغانستان

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی ایران، با حضور مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها