جلسه هفته وار هیئت تخنیکی ولایت دایکندی دایر گردید

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۲ - ۱۱:۳۳
جلسه هفته وار هیئت تخنیکی ولایت دایکندی دایر گردید

جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب  و استرداد زمین های غصب شده در ولایت دایکندی در ساختمان اداره زراعت و تحت سرپررستی مولوی شیر احمد رفیع رئیس  هیئت و با حضور اعضای آن برگزار شد 
در این جلسه  روساء ریاست‌های عدلیه، ارشاد، حج و اوقاف،  مدیر کدستر، آمر قضایای امارت، شاروالی، شهر سازی و مسکن، و نماینده‌گان ادارات سرحدات اقوام و قبایل، استخبارات، مستوفیت و  قوماندانی امنیه حضور داشتند.
در جلسه متذکره  در مورد ساحات غصب شده شهرک مهاجرین و۶ نمره زمین ساحه هوتل برگ بادام بحث و تبادل نطر  صورت گرفت و هیئت تخنیگی تعین گردید تا ساحه را از نزدیک بررسی نمایند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۶
Background image

دیدار رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت با مسوولین پروگرام انکشافی  سازمان ملل متحد 

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سید احمد خالد صاحبزاده، رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با جمعی از مشاورین معینیت زراعت و مالداری و مشاورین معینیت آبیاری و منابع طبیعی، جلسه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۳۰
Background image

کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی در کندز با موفقیت پایان یافت

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی، پس از تطبیق گسترده و منظم، از سوی کارمندان مدیریت حفاظت نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۸
Background image

نظارت رئیس زراعت ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر در پوهنتون البیرونی

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر واقع در پوهنتون البیرونی نظارت به‌عمل آورد.
مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها