برای ۵۰۰ مالدار در  ولسوالی شتل ولایت پنجشیر خوراکه حیوانی و پول نقد توزیع گردید

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۰ - ۱۲:۱۶
برای ۵۰۰ مالدار در  ولسوالی شتل ولایت پنجشیر خوراکه حیوانی و پول نقد توزیع گردید

۱۰ حوت ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در همکاری کمیته ناوری برای ۵۰۰ تن از مالداران ولسوالی شتل خوراکه حیوانی (کانسنتریت) توزیع نمود.
از طریق این بر نامه برای هر ما لدار مقدار ۲۰۰ کیلو گرام خوراکه حیوانی و مبلغ۷۰۲۱ افغانی پول نقد توزیع گردیده است. 
 این پروژه توسط کمیته ناروی برای افغانستان به کمک مالی ساز مان خوراکه وزراعت ملل متحد تحت نظارت ریاست زراعت پنجشیر تطبیق می‌گردد. قابل یاد آوری است که پروژه متذکره قبلا در سایر ولسوالی‌های این ولایت نیز تطبیق گردیده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۶
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در بادام باغ کابل با  برگزار می‌شود.

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز برای چهار روز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۱
Background image

نشست با متنفذین قریه صمدی برای حفاظت از جنگلات باغ برگزار شد

۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از برگزاری نشست با متنفذین و باشندگان قریه صمدی به‌منظور حفاظت و حراست از جنگلات باغ این قریه خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۳۹
Background image

احداث ۱۸۶ قطعه باغ نمایشی مثمر در ۷ ولسوالی جوزجان

۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان از تطبیق برنامه احداث ۱۸۶ قطعه باغ نمایشی مثمر در ۷ ولسوالی این ولایت در همکاری با موسسه برای احیا و توسعه افغانستان خبر می. . .

بازگشت به خبرها