جلسه‌ای به منظور ترتیب طرزالعمل جلب سرمایه گذاران خارجی و داخلی دایر شد 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۹ - ۱۱:۳۸
جلسه‌ای به منظور ترتیب طرزالعمل جلب سرمایه گذاران خارجی و داخلی دایر شد 

۹ حوت ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه به منظور تهیه طرزالعمل فراهم سازی سهولت برای سرمایه گذاران و  جلب سرمایه گذاران داخلی و خارجی مطابق به هدایت عالیقدر امیرالمومین حفظه الله در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد.
این جلسه به رهبری ملا آغا جان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت با حضور مولوی محمود مظلوم رئیس اراضی، ملا عبدالظاهر امین رئیس عمومی اجاره دهی و سرمایه گذاری، مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی، مفتی عبدالرحیم شاهد رئیس توسعه سکتور خصوصی،  بشیر احمد پیام مشاور حقوقی مقام وزارت  و شماری از متخصصین بخش های مختلف وزارت زراعت پیرامون تهیه طرزالعمل موقت جهت فراهم سازی زمینه اجاره دهی زمین برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی برگزار شد.
این طرزالعمل مطابق پیشنهاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و تایید مقام ریاست الوزرا امارت اسلامی افغانستان  و هدایت عالیقدر امیر المومین حفظه الله به منظور فراهم سازی سهولت‌ها لازم در اجاره دهی زمین برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی الی منظوری قانون تنظیم امور زمین داری ساخته می‌شود.
در جلسه‌ای که به این منظور ترتیب شده بود معین مالی و اداری کمیته‌ای را توظیف کرد تا بالای تهیه طرزالعمل متذکره کار نمایند و تلاش نمایند تا در طرزالعمل تمام حقوق و مسوولیت‌های طرفین به گونه واضح و دقیق مشخص گردد.
هدف از ساخت این طرزالعمل فراهم سازی زمینه سرمایه گذاری برای سکتور‌های زراعت، مالداری و سایر سکتورهای که باعث رشد اقتصاد کشور و فراهم سازی زمین کار برای مردم می گردد می باشد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۶
Background image

دیدار رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت با مسوولین پروگرام انکشافی  سازمان ملل متحد 

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سید احمد خالد صاحبزاده، رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با جمعی از مشاورین معینیت زراعت و مالداری و مشاورین معینیت آبیاری و منابع طبیعی، جلسه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۳۰
Background image

کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی در کندز با موفقیت پایان یافت

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی، پس از تطبیق گسترده و منظم، از سوی کارمندان مدیریت حفاظت نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۸
Background image

نظارت رئیس زراعت ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر در پوهنتون البیرونی

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر واقع در پوهنتون البیرونی نظارت به‌عمل آورد.
مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها