جلسه‌ای به منظور ترتیب طرزالعمل جلب سرمایه گذاران خارجی و داخلی دایر شد 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۹ - ۱۱:۳۸
جلسه‌ای به منظور ترتیب طرزالعمل جلب سرمایه گذاران خارجی و داخلی دایر شد 

۹ حوت ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه به منظور تهیه طرزالعمل فراهم سازی سهولت برای سرمایه گذاران و  جلب سرمایه گذاران داخلی و خارجی مطابق به هدایت عالیقدر امیرالمومین حفظه الله در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد.
این جلسه به رهبری ملا آغا جان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت با حضور مولوی محمود مظلوم رئیس اراضی، ملا عبدالظاهر امین رئیس عمومی اجاره دهی و سرمایه گذاری، مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی، مفتی عبدالرحیم شاهد رئیس توسعه سکتور خصوصی،  بشیر احمد پیام مشاور حقوقی مقام وزارت  و شماری از متخصصین بخش های مختلف وزارت زراعت پیرامون تهیه طرزالعمل موقت جهت فراهم سازی زمینه اجاره دهی زمین برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی برگزار شد.
این طرزالعمل مطابق پیشنهاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و تایید مقام ریاست الوزرا امارت اسلامی افغانستان  و هدایت عالیقدر امیر المومین حفظه الله به منظور فراهم سازی سهولت‌ها لازم در اجاره دهی زمین برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی الی منظوری قانون تنظیم امور زمین داری ساخته می‌شود.
در جلسه‌ای که به این منظور ترتیب شده بود معین مالی و اداری کمیته‌ای را توظیف کرد تا بالای تهیه طرزالعمل متذکره کار نمایند و تلاش نمایند تا در طرزالعمل تمام حقوق و مسوولیت‌های طرفین به گونه واضح و دقیق مشخص گردد.
هدف از ساخت این طرزالعمل فراهم سازی زمینه سرمایه گذاری برای سکتور‌های زراعت، مالداری و سایر سکتورهای که باعث رشد اقتصاد کشور و فراهم سازی زمین کار برای مردم می گردد می باشد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۸:۴۳
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی در بادام‌باغ کابل


۵ ثور ۱۴۰۵
در چهارمین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی شیرمحمد حاتمی (نمبریک)، رئیس اطلاعات و آگاهی‌عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۷:۲۰
Background image

برگزاری برنامه دیدار تجار با تجار در نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۵ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه دیدار تجار با تجار (B2B) در جریان  سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل برگزار گردید.
این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۷:۴۶
Background image

تکمیل پروژه اعمار چکدم خاکی در ولسوالی خواجه‌موسی فاریاب

پروژه اعمار یک باب چکدم خاکی در قریه غارتپه مربوط ولسوالی خواجه‌موسی ولایت فاریاب با موفقیت تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد. این پروژه با هدف مدیریت منابع آبی، جلوگیری از فرسایش خاک،. . .

بازگشت به خبرها