پنجاه‌ و نوهمین جلسه هیئت تخنیکی ولایت دایکندی دایر گردید

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۷ - ۱۳:۲۰
پنجاه‌ و نوهمین جلسه هیئت تخنیکی ولایت دایکندی دایر گردید

جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین های غصب شده در  ولایت دایکندی تحت ریاست مولوی شیر احمد رفیع رئیس زراعت و با حضور اعضای آن دایر شد.
در این جلسه روساء عدلیه، ارشاد، حج و اوقاف، شاروالی، رئیس شهر سازی و مسکن، سرپرست آمریت سرحدات اقوام و قبایل ،مدیر کدستر، ٱمر قضایای امارت، رئیس شاروالی، نماینده استخبارات و مستوفیت حضور داشتند.
در ا ین جلسه گزارش فعالیت هیئت اعزامی به ولسوالی‌های کیتی و کجران ارائه گردید. بعدآ فیصله گردید دوسیه‌های که روی آن تحقیق و بررسی صورت گرفته و ساحات که از سوی هیئت اعزامی به عنوان ساحات امارتی تشخیص و تثبیت گردیده است به مراجع مربوطه آن بطور رسمی ارسال گردد. در رابط به دوسیه‌های مسترد شده از مرکز هیئتی متشکل از اعضای هیئت تخنیکی تعین گردید تا جلسات آینده نواقص دوسیه‌ها را رفع نموده و گزارش خویش را ارائه نماید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۶
Background image

دیدار رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت با مسوولین پروگرام انکشافی  سازمان ملل متحد 

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سید احمد خالد صاحبزاده، رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با جمعی از مشاورین معینیت زراعت و مالداری و مشاورین معینیت آبیاری و منابع طبیعی، جلسه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۳۰
Background image

کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی در کندز با موفقیت پایان یافت

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی، پس از تطبیق گسترده و منظم، از سوی کارمندان مدیریت حفاظت نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۸
Background image

نظارت رئیس زراعت ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر در پوهنتون البیرونی

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر واقع در پوهنتون البیرونی نظارت به‌عمل آورد.
مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها