تدویر ورکشاپ پرورش زنبور عسل برای ۲۵۰ نفر زنبور دار در ولایت بدخشان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۷ - ۹:۵۵
تدویر ورکشاپ پرورش زنبور عسل برای ۲۵۰ نفر زنبور دار در ولایت بدخشان

 اتحادیه زنبور داران ولایت بدخشان ورکشاپ ۱۰ روزه  را زیر عنوان پرورش زنبور عسل و کنترول آفات و امراض آن برای ۲۵۰ نفر زنبور دار، درهماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان آغاز کردږ
این برنامه  جهت ارتقای ظرفیت اعضای اتحادیه، درسطح ۵ ولسوالی (بهارک، جرم، وردوج، شهدا و خاش) این ولایت به هدف رشد صنعت زنبور داری آغاز گردیده است.
بدخشان از جمله ولایات کوهستانی کشور است که به نسبت داشتن اقلیم مساعد، باغات میوه و موجودیت گیاهان داروی، صنعت پرورش زنبورعسل درآن رشد مناسب داشته و عسل آن دربازارهای داخلی از اعتبار خوب برخوردار می‌باشد که محصولات با ارزش آن نقش مهمی درمعیشت خانواده‌های زنبور پرور این ولایت دارد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۷:۱۶
Background image

چهار تن از روسای وزارت زراعت در بست‌های جدید تعیین شدند

۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

چهار تن از روسای وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از بست‌های قبلی تبدیل و در مسئولیت‌های جدید تعیین و معرفی شدند.
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و کفیل وزارت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۷:۱۲
Background image

اشتراک معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در هفتمین مجمع عمومی سازمان اسلامی مصونیت غذایی


۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به نمایندگی از افغانستان در نشست دو روزه مقام‌های ارشد هفتمین مجمع عمومی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۷:۱۰
Background image

توزیع بسته‌های باغچه خانگی برای ۱۰۰ خانواده در ولسوالی حصه اول پنجشیر


۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده سبزیجات، کود کیمیاوی سفید و سیاه و وسایل باغچه خانگی برای ۱۰۰ خانواده مستحق و بی‌بضاعت در. . .

بازگشت به خبرها