در جلسه شورای عالی صندوق انکشاف زراعت پرداخت ۲.۲ میلیارد افغانی تصویب گردید

user-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۵ - ۱۶:۵۲
د کرنې د پراختیا وجهي صندوق د عالي شورا په غونډه کې د ۲.۲ میلیارده افغانیو د ورکړې طرحه تصویب شوه

۵ حوت ۱۴۰۲ ه‍.ش

در نهمین جلسه شورای‌عالی صندوق انکشاف زراعت که به رهبری مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت با حضور اعضای  هیئت رهبری صندوق برگزار شده بود پرداخت مبلغ ۲.۲ میلیارد افغانی خدمات مالی اسلامی برای دهقانان، مالداران و متشبثین سکتور‌های زراعت و مالداری  در سال آینده تصویب گردید.
 نهمین جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعت (ADF) تحت سرپرستی مولوی عطالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، مولوی عبدالقدیر احمد معین مالی وزارت مالیه،  انجینر عبدالغفور غفاری رئیس هیئت عامل صندوق و متخصصان مالی دایر شد.
در این جلسه در مورد فعالیت‌های صندوق انکشافی زراعت در سال ۲۰۲۳ معلومات داده شد و همچنان پلان های سال ۲۰۲۴ شریک گردید.
حاضران پیرامون پلان امسال نظریات خویش را شریک نموده و در بعضی موارد فیصله صورت گرفت تا در فعالیت های صندوق سهولت بیاید‌. 
در این جلسه از سوی ه‍ییت رهبری صندوق انکشاف زراعت پرداخت مبلغ ۲.۲ میلیارد افغانی برای دهقانان، مالداران و متشبثین سکتور‌های زراعت و مالداری در سال آینده به تصویب رسید.
این مبلغ به منظور رشد و انکشاف زراعت و مالداری و گسترش سرمایه گذاری در این بخش‌ها برای متقاضیان آن از طریق خدمات مالی اسلامی وکاله و مرابحه پرداخت می‌شود. 
که از طریق این مبلغ به تعداد بیشتر از ۵ هزار دهقان تحت پوشش قرار می گیرد.
مولوی عطالله عمری وزیر زراعت در این مجلس گفت که خدمات صندوق انکشاف زراعت برای مالداران، باغداران و دهقانان مفید بوده کوشش کنید که از این بیشتر در  ارایه خدمات مالی اسلامی موثریت بیاید و مردم بتوانند از قرضه ها مستفید شوند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۱
Background image

برگزاری برنامه آموزشی زعفران برای دهاقین در ولسوالی دهدادی ولایت بلخ

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری مؤسسه «رادا» (RADA) برنامه آموزشی زعفران را برای ۱۶ تن از دهاقین زعفران‌کار ولسوالی دهدادی برگزار کرد.
این برنامه به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۰
Background image

برگزاری جلسه سکتوری موسسات همکار در بخش زراعت و مالداری بامیان

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتوری ماه عقرب موسسات همکار در بخش زراعت و مالداری، در دفتر کاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان برگزار گردید.
این جلسه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۳۷
Background image

در ولسوالی‌های صبری و یعقوبی ولایت خوست برای ۲۰۰ تن از دهقانان مستحق تخم‌های اصلاح‌شده گندم توزیع شد

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست به منظور توسعه فعالیت‌های زراعتی و افزایش حاصلات، برای ۲۰۰ تن از دهقانان مستحق در ولسوالی‌های صبری و. . .

بازگشت به خبرها