تثبیت بیش از یک هزار ۷۰۰ جریب زمین امارتی در ولایت کندز 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۸ - ۱۰:۱۷
ssss

هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین های غصب شده امارتی طی جلسه  دوسیه ۱ هزار ۷۱۵ جریب زمین ساحه بیش بله عسقلان و ۵۷ جریب زمین ساحه باسوس ولسوالی امام صاحب مورد بررسی  قرار داد که در نتیجه  بیش از ۱ هزارو۷۰۰ جریب زمین را امارتی تثبیت نمود.
در این جلسه که  جلسه هیئت تخنیکی ۱ هزار ۷۱۵ جریب زمین ساحه عسقلان را امارتی تثبیت نمود متصرفین آن نیز آمادگی شان را برای  اخذ اجاره آن بیان نمودند. 
در خصوص دوسیه ۵۷ جریب زمین ساحه مراد شیخ باسوس ولسوالی امام صاحب هیئت تخنیکی یک تیم فنی و تخنیکی را غرض تطبیق اسناد و قطعات کدستری توظیف گردید .
همچنان گزارش تحریر مفصل دو جلد دوسیه در خصوص  ۴۵۷ جریب زمین در ساحات وزیر خان ولسوالی دشت ارچی و عسقلان مرکز کندز مورد تائید قرار گرفته و دوسیه جات متذکره غرض اتخاذ تصمیم محول مقام محترم کمیسیون مرکزی گردید.
هکذا بعداز تدویر جلسه متذکره هیئت تخنیکی ولایت کندز به ولسوالی چهاردره به اساس هدایت شفاهی والی  ولایت کندز غرض حل و فصل منازعه دو قوم بالای قبرستان عامه رفته و موضوع منازعه را از نزدیک مشاهده و طبق هدایت والی در مورد تصمیم اتخاذ نمودند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها