جلسه به‌منظور ایجاد سهولت برای مراجعین در وزارت زراعت دایر گردید

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۵ - ۱۵:۳۱
جلسه به‌منظور ایجاد سهولت برای مراجعین در وزارت زراعت دایر گردید

۲۵ دلو ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه مشورتی به‌منظور ایجاد سهولت برای مراجعین در  وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به سرپرستی ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری با اشتراک مسوولین امنیتی و شماری از رییسان دایر گردید.
ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت در این باره گفت:" طرح کلی به‌منظور فراهم سازی سهولت در همه بخش ها برای مراجعین  وزارت زراعت ایجاد  گردد تا سهولت‌های لازم برای مراجعین ایجاد و خدمات به مردم ارایه گردد."
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری یک نهاد امارتی و خدماتی بوده که ارایه خدمات و ایجاد روابط  منظم با مردم و دهاقین از مسوولیت‌های عمده این وزارت می‌باشد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۴:۴۳
Background image

به‌منظور تنظیم بهتر روند جمع‌آوری عشر و زکات و بهبود امور، نشست در ولایت بغلان برگزار شد

۱۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور تنظیم بهتر روند جمع‌آوری عشر و زکات و بهبود هرچه بهتر امور، نشستی از سوی آمریت جمع‌آوری عشر و زکات در چوکات ریاست زراعت، آبیاری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۴:۱۶
Background image

ننګرهار کې بزګرانو ته د ناروغیو مخنیوي اوبڼونو ښه مدیریت په موخه روزنه ورکړل شوه

۱۶ غویی ۱۴۰۵ه‍.ش
۱۹ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق                                                                    
 د ننګرهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست اړوند د خوږیاڼو، ګوشتې،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۳:۴
Background image

رئیس زراعت بدخشان به ولسوالی ارغنجخواه سفر کرد

۱۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی امان‌الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان به‌منظور بررسی وضعیت مدیریت خدمات زراعتی به ولسوالی ارغنجخواه این ولایت سفر کرد.
رئیس زراعت بدخشان در. . .

بازگشت به خبرها