توزیع مواد غذایی برای ۱ هزار ۴۷۶ فامیل بی بضاعت در ولایت کندز

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۵ - ۱۵:۱۵
توزیع مواد غذایی برای ۱ هزار ۴۷۶ فامیل بی بضاعت در ولایت کندز

برای ۱ هزار ۴۷۶ فامیل بی بضاعت در مرکز و ولسوالی‌های چهاردره و دشت ارچی ولایت کندز که‌ قبلآ توسط دفتر داکار در هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری سروی و شناسایی گردیده بود مواد غذایی توزیع گردید. 
این کمک‌ها با هماهنگی اداره زراعت کندز توسط دفتر داکار برای ۱ هزار ۴۷۶ فامیل مستحق توزیع گردید.
قابل ذکر است که براي هر فامیل مقدار سه بوری آرد، ۱۲ لیتر روغن، ۱۲ کیلوگرم لوبیا و یک و نیم کیلو گرام نمک با حضور مولوی امان الله حسن ریس زراعت، آبیاری و مالداری، صلاح الدین واحدی آمر امور زراعتی، نماینده ریاست اقتصاد و مسوولان دفتر متذکره برای شان توزیع گردید.
هدف از توزیع مواد غذایی حمایت فامیل‌های بی بضاعت در ولایت می‌باشد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۵۹
Background image

اشتراک سخنگوی وزارت زراعت در نشست هماهنگی سخنگویان ادارات امارتی

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در نشست هماهنگی سخنگوی مرکزی امارت اسلامی افغانستان با سخنگویان ادارات امارتی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۳۴
Background image

مسوولان ریاست زراعت نورستان با مسئولان سازمان جهانی زراعت و غذا درباره پروژه‌های آینده گفتگو کردند

مسئولان دفتر زون شرق سازمان جهانی زراعت و غذا «فائو» با سرپرست ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، داکتر بختیار سعید دیدار کرده و در مورد توسعه زراعت و مالداری، فعالیت‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۱۷
Background image

رئیس زراعت بدخشان با مسئول سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در دیدار با مسئول عمومی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در افغانستان، روی گسترش همکاری‌ها و تطبیق پروژه‌های انکشافی در بخش زراعت و مالداری این. . .

بازگشت به خبرها