جلسه‌ هیئت تخنیکی جلوگیری ازغصب و استرداد زمین‌های غصب شده در بلخ دایر شد 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۵ - ۱۵:۱۲
جلسه‌ هیئت تخنیکی جلوگیری ازغصب و استرداد زمین‌های غصب شده در بلخ دایر شد 

شصت‌و‌یکمین جلسه نوبتی هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی غصب شده ولایت بلخ با اشتراک اعضاء تحت ریاست مولوی شمس الدین خالد رئیس زراعت و رئیس هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب املاک امارتی ولایت بلخ دایر گردید.
در این جسه در نخست طبق آجندا ترتیب شده مروری بر اجراات جلسات قبلی صورت گرفت سپس موارد شامل آجندای از طرف رئیس جلسه قرائت گردید که بعد از بحث روی موارد طرح شده به توافق آراء تصامیم لازم در مورد دوسیه‌ها و مکاتیب راجع شده به هیئت تخنیکی مطابق به اصول تصامیم لازم اتخاذ گردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS