جلسه کاری هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین های امارتی در ولایت بلخ دایر شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۸ - ۱۰:۱۳
جلسه کاری هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین های امارتی در ولایت بلخ دایر شد

جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی ولایت بلخ به سرپرستی مولوی شمس الدین خالد رئیس اداره زراعت و حضور روساء عضو هیئت دایر گردید.
در این جلسه روی زمین‌های ساحه رهایشی فابریکه و برق، شهرک رهایشی مولانا، شهرک رسالت و حبیب الله شهید واقع دشت شادیان و علفچرهای چندین منطقه صحبت و فیصله صورت گرفت.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۱۰:۵۹
Background image

انتقال زمین از سوی وزارت زراعت به وزارت ارشاد، حج و اوقاف

۱۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
در جلسه‌ای که در ریاست عمومی اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و مولوی محمد فاروق امرخیل، آمر تبادله زمین‌های ریاست انتقال و توزیع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۸:۵۹
Background image

دیدار رئیس زراعت پنجشیر با مسئول موسسه نسل‌های آینده افغانستان در آبشار

رئیس زراعت، آبیاری و مالداری  ولایت پنجشیر با مسئول عمومی موسسه نسل‌های آینده افغانستان در ولسوالی آبشار دیدار و گفتگو کرد.
قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت پنجشیر، در سفر رسمی به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۸:۵۴
Background image

توزیع بسته‌های زراعتی برای ۷۰ دهقان در ولسوالی خانقاه جوزجان

۱۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری جوزجان می‌گویند که برای ۷۰ تن از دهقانان ولسوالی خانقاه بسته‌های زراعتی توزیع گردیده است.
به گفته آنان، هر دهقان یک بسته کمکی. . .

بازگشت به خبرها