اعضای هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین در ولایت پنجشیر با والی آن ولایت دیدار کردند

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۲ - ۹:۴۷
اعضای هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین در ولایت پنجشیر با والی آن ولایت دیدار کردند

۱۲ دلو ۱۴۰۲ هـ.ش
در ابتداء مجلس قاری فضل الله دیوبند رئیس زراعت پنجشیر راجع به اهمیت مسوولیت‌های هیئت تخنیکی و گزارش دست‌آوردهای یک ربع این هیئت را در قسمت تشخیص، تثبیت، جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی با والی پنجشیر شریک ساخت. هم‌چنان در این دیدار موضوع دعوی اهالی قریه تاواخ علیه محمد طاهر، دعوی ورثه لنگر خان، دعوی لواء و دعوی اهالی قریه شوشاخیل در سطح این ولایت مورد بحث و بررسی قرارگرفت و در زمینه تصامیم لازم اتخاذ گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۵ - ۱۵:۲۶
Background image

نشست مسوولان ریاست مالی و حسابی  وزارت زراعت با کارشناسان د افغانستان بانک برگزار شد

۲۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
نشست تخنیکی میان ریاست مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و کارشناسان مالی و حسابی د افغانستان بانک با  به منظور بررسی چالش‌های مالی و تقویت همکاری‌های متقابل. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۵ - ۱۴:۵۸
Background image

توزیع بزهای شیری برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در ولایت فاریاب

۲۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب اعلام کرد که به همکاری دفتر ولایتی داکار و در هماهنگی با آمریت مالداری این ریاست، برنامه توزیع بزهای شیری برای خانواده‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۵ - ۱۱:۳۲
Background image

توزیع بزهای شیری برای ۳۵ فامیل بی‌بضاعت در ولسوالی فیض‌آباد ولایت جوزجان

۲۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری موسسه داکار برای ۳۵ خانواده مستحق در ولسوالی فیض‌آباد بزهای شیری توزیع نمود.
در این روند، برای هر فامیل دو رأس بز. . .

BACK TO NEWS