جلسه‌ای جهت تثبیت ساحات پایه‌های برق در ریاست زراعت بلخ دایر گردید

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۰ - ۱۲:۱۸
جلسه‌ای جهت تثبیت ساحات پایه‌های برق در ریاست زراعت بلخ دایر گردید

۱۰ دلو ۱۴۰۲ هـ.ش
 جلسه‌ای تحت ریاست مولوی شمس‌الدین خالد رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ و با حضور داشت مولوی ثاقب رئیس شرکت برشنای بلخ و نماینده‌گان ادارات ذیربط غرض تثبیت حق مالکیت و تثبیت قیمت زمینهای پایه‌های برق ۵۰۰ کیلو ولت دایر شد.
در این جلسه پیرامون تثبیت قیمت زمینها و روند تثبیت حق مالکیت و مالکین که پایه‌های برق بالای زمین هایشان در ولسوالی‌های چهاربولک، بلخ، دهدادی و نهرشاهی نصب و منتاژ می‌گردد صحبت گردید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۶
Background image

دیدار رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت با مسوولین پروگرام انکشافی  سازمان ملل متحد 

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سید احمد خالد صاحبزاده، رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با جمعی از مشاورین معینیت زراعت و مالداری و مشاورین معینیت آبیاری و منابع طبیعی، جلسه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۳۰
Background image

کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی در کندز با موفقیت پایان یافت

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی، پس از تطبیق گسترده و منظم، از سوی کارمندان مدیریت حفاظت نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۸
Background image

نظارت رئیس زراعت ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر در پوهنتون البیرونی

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر واقع در پوهنتون البیرونی نظارت به‌عمل آورد.
مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها