یک شرکت فومیگیشن و کنترول آفات قرنطینی در کابل افتتاح شد

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۴ - ۹:۲۶
کابل کې د قرنطیني آفتونو د کنټرول او فومیګېشن شرکت پرانیستل شو

 

یک شرکت فومیگیشن و کنترول آفات قرنطینی به نام "خالد زیبر" به منظور فومیگیشن  یا تعقیم کاری محصولات زراعتی و قرنطین کنترول آفات به همکاری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ناحیه نهم شهر کابل واقع پارک‌های صنعتی افتتاح شد
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری در افتتاح این شرکت گفت:« امنیت در سراسر افغانستان تآمین است تاجران و سکتور‌های خصوصی به مردم صادقانه خدمت کنند، مردم افغانستان نیاز به خدمت دارند». 
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری همچنان از ساخت یک طرزالعمل جهت ایجاد سهولت برای سرمایه گذارن در وزارت زراعت سخن زده افزود: یک طرزالعمل جامع را می‌سازیم تا بتوانیم مطابق آن به سرمایه گذاران و تاجران زمینه کار و سرمایه گذاری را فراهم بسازیم و از آن طریق به مشکلات و موانع سد راه سرمایه گذاران سکتور زراعت وسیار بخش‌ها رسیده گی نماییم".
در همین حال انجنیر عتیق الله مسلم رییس حفاظه نباتات و قرنطین وزارت زراعت روی آفات و امراض میوه جات و نباتات صحبت کرده گفت: با معیاری ساختن محصولات زراعتی صادرات را افزایش داده و با کیفیت بلند محصولات زراعتی کشور خود را به خارج صادر می نماییم تا هم کیفیت محصولات حفظ شود و هم معیاری های جهانی برآورده شود".
درافتتاح این شرکت مولوی صدر اعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، ذکریا نوری نماینده شرکت، انجنیر عتیق الله مسلم رئیس حفاظه نباتات و قرنطین وزارت زراعت،  حاجی اختر رئیس اتحادیه میوجات و حضرت ولی رئیس اتحادیه سبزیجات، شماری از تاجران و خبرنگاران اشتراک نموده بودند.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در نظر دارد که زمینه سرمایه گذاری را برای تاجران ملی و بین المللی در سکتور زراعت و مالداری مهیا و سهولت های لازم را برای آنها فراهم نماید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS