معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت با تجار افغان دیدار کرد

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲ - ۹:۲۷
معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت با تجار افغان دیدار کرد

مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با عبدالمنان غریبمل و فیروز رنا سرمایه  گذاران افغانی در  دفتر کار اش دیدار و گفتگو کرد.
مولوی باز محمد فیضان معین زراعت و مالداری در این دیدار گفت:« اقتصاد کشور وابسته به زراعت است، سکتور خصوصی و تاجران باید در این بخش صادقانه خدمت نمایند تا هم به خود منفعت کست نمایند و هم سهمی در رشد و انکشاف کشور ایفا نمایند».
در این دیدار دو طرف روی بهبود اقتصاد کشور به ویژه سکتور زراعت تاکید کرده اند، تجار متذکره وعده هرنوع همکاری را در بخش‌های زراعت و به‌خصوص توزیع کودکمیاوی به دهاقین داده اند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS