معین زراعت و مالداری با مسوولان موسسه بین المللی تغذیه و تحصیل دیدار کرد

user-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۳۰ - ۱۳:۴۵
د کرنې او مالدارۍ مرستیال د تغذیې او زده کړې نړیوالۍ مؤسسې له چارواکو سره وکتل

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با شماری از مسوولان موسسه بین المللی تغذیه و تحصیل دیدار و گفتگو نمود.

مولوی صدراعظم عثمانی در این دیدار بر ترویج بیشتر سویابین تاکید کرده گفت:« سویابین یکی از نباتات بدیل کشت کوکنار در کشور است که باید بیشتر ترویج شود و دهقانان بیشتری مشغول کشت و پرورش آن گردند تا عاید خوبی بدست بیاورند».
موسسه بین المللی تغذیه و تحصیل در بخش ترویج و کشت سویابین کار می‌کند که امسال برای شماری از دهاقین تخم سویابین را در ولایت های ننگرهار، هرات، لغمان، کنر، بلخ و لوگر توزیع نموده است.
هدف اصلی از تطبیق این برنامه رفع سوءتغذیه در افغانستان به ویژه در میان اطفال خردسال، مادران و افراد مسن است تا بتوانند یک جایگزین غذایی خوب و ارزان پیدا کنند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۶
Background image

دیدار رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت با مسوولین پروگرام انکشافی  سازمان ملل متحد 

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سید احمد خالد صاحبزاده، رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با جمعی از مشاورین معینیت زراعت و مالداری و مشاورین معینیت آبیاری و منابع طبیعی، جلسه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۳۰
Background image

کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی در کندز با موفقیت پایان یافت

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی، پس از تطبیق گسترده و منظم، از سوی کارمندان مدیریت حفاظت نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۸
Background image

نظارت رئیس زراعت ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر در پوهنتون البیرونی

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر واقع در پوهنتون البیرونی نظارت به‌عمل آورد.
مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها