تلاش‌ها جهت ترتیب طرح استفاده موثر از زمین‌های کانال قوش تپه 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۳ - ۱۱:۴۲
تلاش‌ها جهت ترتیب طرح استفاده موثر از زمین‌های کانال قوش تپه 

 ۲۳  جدی ۱۴۰۲ هـ.ش
به ادامه تلاش‌ها جهت ترتیب طرح استفاده موثر از زمین های ساحه کانال قوش تپه جلسه‌ای به سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالدرای به منظور بحث پیرامون چگونگی استفاده موثر و بهتر از کانال قوش‌تپه برگزار گردید.
در این جلسه روساء، متخصصان و انجینران بخش مالداری، آبیاری، باغداری، زراعت این وزارت حضور داشته نظریات و پیشنهادات خویش را شریک ساختند جهت ترتیب طرح ابراز نمودند.
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری در  این جلسه هدایت رهبری امارت اسلامی افغانستان را مبنی بر ساخت راه‌ کاری در جهت استفاده موثر و بهتر از زمین‌های کانال قوش‌تپه بیان داشته و خواستار شریک سازی نظریات و پیشنهادات متخصصان بخش مختلف در این راهکار شد.
موصوف استفاده بهتر از کانال قوش تپه را در تغییر زندگی و اقتصاد مردم موثر دانسته و تاکید بر ساخت طرح جامع و موثر جهت ایجاد تغییر مثبت در زندگی مردم افغانستان کرد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۹:۲۸
Background image

آغاز دور جدید صادرات آلوچه از کندهار به دبی؛ امیدواری به افزایش عواید دهاقین

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۲ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار می‌گویند که با حمایت مالی یک شرکت خصوصی، برای نخستین‌بار روند صادرات آلوچه از کندهار به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۹:۲۴
Background image

آغاز کمپاین مبارزه با آفات نباتی در ولسوالی دره ولایت  پنجشیر

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر کمپاین مبارزه کیمیاوی علیه آفات مورپت‌دار و مور خیمه‌ساز را در ولسوالی دره راه‌اندازی کرده است. 
این کمپاین به‌منظور جلوگیری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۹:۲۴
Background image

در پکتیا برای شماری از خانواده‌های بی‌بضاعت فارم‌های کوچک مرغداری ساخته شد

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۲ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا در تلاش‌های خود، با حمایت مالی مؤسسه اکشن‌اید، برای شماری از خانواده‌های نیازمند در مرکز، ولسوالی. . .

بازگشت به خبرها