برای نزدیک به چهار هزارو ۴۰۰ نفر در دو ولسوالی ولایت کابل پول نقد توزیع شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۰ - ۱۰:۲۰
برای نزدیک به چهار هزارو ۴۰۰ نفر در دو ولسوالی ولایت کابل پول نقد توزیع شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل به همکاری کمیته ناروی برای افغانستان برای چهار هزارو ۴۰۰ تَن در ولسوالی پغمان و استالف این ولایت پول نقد توزیع نموده است.
برای یک‌هزارو ۶۰۰ تَن در ولسوالی پغمان که در پروژه کار در مقابل پول در مدت ۲۰ روز کار نموده بودند، پول نقد توزیع شده که برای هرفرد شش‌هزارو ۹۳۴ افغانی در نظر گرفته شده است.
هم‌چنان در ولسوالی استالف برای دو هزارو ۸۰۰ تَن که مدت ۲۰ کار نموده بودند نیز پول نقد توزیع گردیده که برای هرفرد صد دالر امریکایی پول نقد توزیع گردیده است.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به همکاری موسسات ملی و بین‌المللی تلاش می‌نماید تا برای دهاقین و مردم زمینه کار را مهیا و از دهاقین و مالداران حمایت نماید.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۱۴:۱۶
Background image

ایجاد باغ‌های مثمر در ولسوالی اشکاشم ولایت بدخشان

۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری موسسه شلتر در ولسوالی اشکاشم، برنامه توزیع نهال‌های گیلاس را جهت احداث باغ برای دهقانان تطبیق نمود.
در این برنامه،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۱۴:۱۲
Background image

بازدید از جمع‌آوری‌کنندگان شیر در شهر تالقان

۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار می‌گوید که در چارچوب برنامه نظارتی مدیریت مالداری و صحت حیوانی، از تعدادی شیر فروشان و جمع‌آوری‌کنندگان شیر در حوزه خطایان شهر تالقان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۱۳:۵۴
Background image

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار؛ تحقیقات روی نباتات مختلف در فارم‌های تحقیقی ادامه دارد

۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار می‌گویند که در فارم‌های تحقیقی مربوط این ولایت، روی نباتات مختلف تحقیقات جریان دارد که در. . .

بازگشت به خبرها