جلسه‌ هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت جوزجان دایر شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۲ - ۱۵:۳۰
جلسه‌ هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت جوزجان دایر شد

۱۲ جدی ۱۴۰۲ هـ.ش
 جلسه هئیت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین های غصب شده ولایت جوزجان تحت ریاست رئیس زراعت آن ولایت با حضور اعضای هیئت تخنیکی به‌منظور بررسی اسناد، گزارشات و تحقیقات تکمیل شده توسط هیئت تخنیکی در مورد زمین‌های غصب شده امارتی برگزار شد.
در این جلسه  روساء ادارات زراعت، عدلیه، مستوفیت، شاروالی،  شهرسازی، اقوام و قبایل، ارشاد حج و اوقاف، آمریت امنیت، آمر قضایای امارت و مدیر عمومی کدستر و  شماری از اعضای مسلکی قضایای امارت حضور داشتند.
در این جلسه در مورد استرداد هزاران جریب زمین امارتی در غرب جوزجان، زمین‌های قریه مرنجان، منطقه کودی و جگدلک صحبت و بیش از هزار جریب امارتی تثبیت و گزارش بررسی زمین‌های امارتی به کمیسیون مرکزی ارسال گردید. 
همچنان برای هیئت‌های تخنیکی وظیفه سپرده شد تا در قسمت بررسی و تثبیت زمین‌های باقی مانده فعالیت‌شان را ادامه دهند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۶
Background image

دیدار رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت با مسوولین پروگرام انکشافی  سازمان ملل متحد 

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سید احمد خالد صاحبزاده، رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با جمعی از مشاورین معینیت زراعت و مالداری و مشاورین معینیت آبیاری و منابع طبیعی، جلسه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۳۰
Background image

کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی در کندز با موفقیت پایان یافت

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی، پس از تطبیق گسترده و منظم، از سوی کارمندان مدیریت حفاظت نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۸
Background image

نظارت رئیس زراعت ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر در پوهنتون البیرونی

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر واقع در پوهنتون البیرونی نظارت به‌عمل آورد.
مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها