بررسی ده‌ها جریب زمین‌ امارتی در ولسوالی شکردره ولایت کابل 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۹ - ۱۴:۳۵
بررسی ده‌ها جریب زمین‌ امارتی در ولسوالی شکردره ولایت کابل 

۹ جدی ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی عبید‌‌الله حقانی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل همراه تیم تخنیکی این اداره در سفری به ولسوالی شکر دره ده‌ها جریب زمین را بخاطر تثبیت و جلوگیری از غصب از نزدیک بررسی نمودند.
 رئیس زراعت کابل مسوولیت هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های غصب شده امارتی را در مرکز و ولسوالی پایتخت کشور به عهده دارد و قرار است این هیئت در روزهای آینده در ولسوالی‌های دیگر نیز سفر نمایند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۵:۳۱
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت کندز برای بررسی کاهش نرخ پنبه

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور بررسی علت‌های کاهش نرخ پنبه و جلوگیری از زیان دهقانان، هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی مصباح‌الدین مستعین،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۳۷
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت پنجشیر برگزار شد

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پنجشیر به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار گردید.
این نشست با تلاوت آیاتی از کلام‌الله. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۲۰
Background image

آغاز سروی نیازسنجی برای طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی در تخار

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار سروی نیازسنجی جهت طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی را در ولسوالی‌های دشت‌قلعه و درقد آغاز کرد.
این سروی به تاریخ ۱۷ و ۱۸ عقرب. . .

بازگشت به خبرها