برای بیش از یک‌هزار تَن در سه ولسوالی ولایت تخار خوراکه حیوانی و پول نقد توزیع شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۹ - ۱۴:۱۷
برای بیش از یک‌هزار تَن در سه ولسوالی ولایت تخار خوراکه حیوانی و پول نقد توزیع شد

۹ جدی ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار به همکاری موسسه (SUO) با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد برای بیش از یک‌هزار و ۶۰ نفر در ولسوالی‌های خواجه غار، دشت قلعه و چاه آب خوراکه حیوانی و پول نقد توزیع نموده است.
برای۲۵۲  تَن در ولسوالی چاه آب به‌مقدار دوصد کیلوگرام خوراکه حیوانی، پنج‌هزار و ۷۵۳ افغانی پول نقد، دوای ضد پرازیت و تخم شبدر توزیع شده است.
برعلاوه، برای ۲۵۲ تَن در ولسوالی دشت قلعه دوصد کیلوگرام خوراکه حیوانی، پنج‌هزار و ۷۵۳ افغانی پول نقد، دوای ضد پرازیت و تخم شبدر توزیع گردیده است.
هم‌چنان، در ولسوالی خواجه غار برای۵۶۷ تَن به‌مقدار دوصد کیلوگرام خوراکه حیوانی، پنج‌هزار و ۷۵۳ افغانی پول نقد، دوای ضد پرازیت برای بیش از چهار هزار مواشی و تخم شبدر توزیع گردیده است که قبلا توسط این موسسه سروی شده بودند.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به همکاری موسسات داخلی و خارجی به‌منظور حمایت مالداران و بلند بردن سطح اقتصادی خانواده‌ها زمینه کمک را مساعد می‌سازد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها