برای یک‌هزار ۸۰۴ نفر در ولسوال رُخه ولایت پنجشیر پول نقد توزیع شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۵ - ۱۴:۴۶
برای یک‌هزار ۸۰۴ نفر در ولسوال رُخه ولایت پنجشیر پول نقد توزیع شد

۵ جدی ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر به همکاری کمیته ناروی برای افغانستان از طریق پروژه "کار در مقابل پول" برای یک‌هزار و ۸۰۴ تَن پول نقد توزیع نموده است.
این کارکنان روز مزد در بخش کندن کاری تُرنج، ساخت چکدم‌ها و پاک‌کاری جوی‌ها فعالیت نموده بودند که برای هر نفر صد دالر امریکایی توزیع گردیده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۰:۳۶
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون حیوانات در ولایت بادغیس

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون حیوانات به‌منظور پیشگیری و کنترول بیماری‌های حیوانی، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، با همکاری مؤسسات سکتور زراعت و مالداری در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۱
Background image

احیای طبیعی یک جنگل چهار هکتاری در ولایت فراه

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
یک جنگل به مساحت چهار هکتار در مربوطات مرکز ولایت فراه، در پی بارندگی‌های سال گذشته و تلاش‌های دوامدار پرسونل آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۸:۳۰
Background image

بازدید هیئت ایرانی از نمایشگاه بین‌المللی محصولات زراعتی و مالداری افغانستان

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی ایران، با حضور مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها