نظارت از جریان فعالیت قصابی‌ها، گوشت مرغ فروشی‌ها و نخاس بازار قره باغ ولایت کابل 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۵ - ۱۴:۳۴
نظارت از جریان فعالیت قصابی‌ها، گوشت مرغ فروشی‌ها و نخاس بازار قره باغ ولایت کابل 

۵ جدی ۱۴۰۲ هـ.ش
کارمندان مدیریت عمومی خدمات زراعتی ولسوالی قره باغ ولایت کابل در مطابقت به تقسیم اوقات و پلان کاری روزانه از قصابی‌ها‌، گوشت مرغ فروشی‌ها و نخاس بازار  ولسوالی قره‌باغ نظارت و ‌کنترول به‌عمل آوردند.
کارمندان اداره زراعت در بخش‌های مختلف چون مراعات نمودن حفظ الصحه محیطی  و عرضه محصولات صحی با کیفیت برای مردم هدایات لازم را برای قصابان و گوشت فروشان ارائه نمودند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع تخم سبزیجات و وسایل کاری برای ۱۴۷ دهقان در ولسوالی شکردره کابل

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی شکردره با همکاری و حمایت مؤسسه (دبلیو اچ اچ)، برای ۱۴۷ دهقان سبزی‌کار یک مقدار تخم سبزیجات و وسایل کاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۵
Background image

سفر هیئت تخنیکی به ولایت تخار به منظور سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به هدف سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایت‌های شمالی کشور، پس از ولایت‌های بغلان و کندز. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۴
Background image

کمپاین گسترده برای جلوگیری از بیماری کانگو در زون شرق؛ نُه هزار حیوان معالجه می‌شوند

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار و با همکاری مالی و تخنیکی اداره غذا و زراعت ملل متحد (فائو) و سازمان صحی جهان (دبلیو اچ او)،. . .

بازگشت به خبرها