کارکردهای ریاست زراعت ولایت پنجشیر در سال جاری

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۳ - ۱۳:۵۳
کارکردهای ریاست زراعت ولایت پنجشیر در سال جاری

۳ جدی ۱۴۰۲ هـ.ش
قاری فضل الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر می‌گوید از آغاز ماه حمل سال روان تا اکنون توانسته اند در بخش‌های کشاورزی، مالداری، احداث فارم‌های زراعتی، باغ‌های میوه، رشد اقتصاد محلی، آموزش دهقانان به شیوه‌های جدید زراعتی، پیکار مجادله علیه مورپتدار و جمع‌آوری عواید فعالیت نمایند.
رئیس زراعت پنجشیر تصریح می‌کند که توزیع تخم بذری اصلاح شده، توزیع دو نوع کود کیمیاوی به شش هزار و یکصد دهقان، ایجاد فارم کوچک مرغ‌داری به یک هزار و پنجاه خانم‌ بی‌بضاعت، توزیع خوراکه حیوانی برای دوهزار دهقان، برگزار برنامه‌های آموزشی برای دهاقین و باغداران و احداث پروژه‌های واتر شیت از جمله  کار های اساسی است که ریاست متذکره انجام داده است .
همچنان پاک کاری سه صدو هفتاد هکتار باغ از لانه‌های مور پت‌دار ترمیم و فعال سازی هشت عراده تراکتور جمع آوری عاید، راه‌اندازی برنامه‌های محو کنه‌های تب کانگو یا  (CCHF)، واکسیناسیون ناهنجاری پوستی حیوانات و تکمیل ساختن کار پروژه احیای مجدد فارم زراعتی مار ایلاق از جمله کارکردهای دیگری است که از سوی اداره آن‌ها طی کمتر از یک سال در سطح پنجشیر انجام یافته‌است.
قاری  فل الله دیوبند ضمن آن‌که محصولات بدست آمده زراعتی پنجشیر را به تناسب سال‌های قبل خوب توصیف کرد در عین حال اطمینان می‌دهد که تلاش دارند تا سیستم زراعتی این ولایت را میکانیزه نمایند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۵۹
Background image

اشتراک سخنگوی وزارت زراعت در نشست هماهنگی سخنگویان ادارات امارتی

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در نشست هماهنگی سخنگوی مرکزی امارت اسلامی افغانستان با سخنگویان ادارات امارتی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۳۴
Background image

مسوولان ریاست زراعت نورستان با مسئولان سازمان جهانی زراعت و غذا درباره پروژه‌های آینده گفتگو کردند

مسئولان دفتر زون شرق سازمان جهانی زراعت و غذا «فائو» با سرپرست ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، داکتر بختیار سعید دیدار کرده و در مورد توسعه زراعت و مالداری، فعالیت‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۱۷
Background image

رئیس زراعت بدخشان با مسئول سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در دیدار با مسئول عمومی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در افغانستان، روی گسترش همکاری‌ها و تطبیق پروژه‌های انکشافی در بخش زراعت و مالداری این. . .

بازگشت به خبرها