جلسه‌ای به منظور استفاده بهتر از زمین‌های اطراف کانال قوش‌تپه در وزارت زراعت برگزار شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۹/۲۶ - ۱۰:۳۹
جلسه‌ای به منظور استفاده بهتر از زمین‌های اطراف کانال قوش‌تپه در وزارت زراعت برگزار شد

۲۶ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه‌ای در وزرات زراعت، آبیاری و مالداری به منظور استفاده بهتر از آب و زمین‌های اطراف کانال قوش تپه با حضور مسوولان وزارت‌های مالیه، انرژی و آب، شهرسازی و مسکن، اداره امور و شرکت انکشاف ملی دایر شد.
این جلسه  به رهبری مولوی عطاءالله‌عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، مولوی محمود مظلوم رئیس ریاست اراضی، روساء، مشاوران، متخصصان آبیاری، خاک‌شناسی  و اقتصادی وزارت زراعت و نماینده‌گانی از وزارت‌های مالیه، انرژی و آب، شهرسازی و مسکن، اداره امور و شرکت انکشاف ملی دایر شد و در آن در مورد چگونگی استفاده موثر از آب کانال‌ قوش‌تپه بحث گردید.
مولوی عطاءالله‌عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری هدف از برگزاری جلسه ترتیب طرحی جهت  چگونگی استفاده موثر از کانال قوش‌تپه در جهت منفعت بیشتر برای مردم عنوان کرده افزود" مجلس امروز به این منظور دایر شده که همه مشوره نمائیم تا طرح جامع برای استفاده از کانال قوش‌تپه تدوین شود، در این طرح نقشه‌ای راه برای تفکیک ساحات زراعتی، تجارتی، صنعتی، مالداری، باغداری، کارخانه‌ها و مناطق رهایشی گنجانیده شود تا پس از تکمیل کار کانال از آن استفاده موثر شود".
در همین حال مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری از  پروژه کانال قوش‌تپه منحیث سرمایه‌های کلان ملی  یاید کرده افزود" پروژه کانال قوش تپه اس سرمایه های ملی کشور ما است که  اگر هر کار آن مطابق نقشه، پلان و منظم پیش رود موثریت آن بیشتر خواهد بود، بناء نیاز است سیستم‌های برق، تاسیسات، تحکیمات و گاز آن روی طرح جور شود تا در آینده به مشکل مواجه نشویم".
در جریان مجلس حاضران پیرامون اجاره‌دهی زمین، استفاده موثر از آب و زمین‌های اطراف کانال، پیشرفت کار پروژه، احداث باد شکن‌ها، تحقیق روی کشت کدام نوع نبات، تحقیق روی خاک، اقلیم، مسوولیت‌های ادارات صحبت گردید و حاضران نظریات خویش را شریک ساختند.
در اخیر مجلس وزیر زراعت کمیته‌ای را به سرپرستی  مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وظیفه داد که روی این موضوع کار نموده و در صورت نیاز انجینران را به ساحه اعزام نماید و روی این مسله کار نمایند تا مشترک پیرامون آن کار شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS