در مساحت چهار جریب زمین در ولایت دایکندی قوریه احداث می‌گردد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۹/۲۲ - ۱۰:۵۶
در مساحت چهار جریب زمین در ولایت دایکندی قوریه احداث می‌گردد

ریاست زراعت، آبیاری ومالداری ولایت دایکندی به همکاری ادارات زیربط به مساحت چهار جریب زمین را برای احیایی فارم جنگلات به منظورسرسبزی وتولید نهال های مختلف النوع زینتی آماده می‌سازد.
 در همین حال به مساحت دو جریب زمین را برای بذرتخم نبات طبی هنگ در قوریه چکشهر ولسوالی شهرستان به منظور تولید نهال هنگ قلبه، همواری کاری، و پلات بندی نموده است.
هزینه  این پروژه ها از طریق ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تمویل می‌گردد. قرار است بذر پاشی آن در روز های آینده آغاز و تکمیل گردد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۲:۵۸
Background image

در ننگرهار تخم‌های اصلاح‌شده سویابین و کودهای کیمیاوی برای ۳۲۰ دهقان توزیع شد

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با حمایت مالی و تخنیکی مؤسسه جهانی آموزش و تغذیه، برای ۳۲۰ تن از دهقانان ولسوالی‌های. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۵۸
Background image

توزیع ماشین‌های خشک‌کن سبزیجات و میوه‌جات به ده‌ها تن از دهقانان ولسوالی متاخان ولایت پکتیکا

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با تمویل سازمان غذا و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک‌کن. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۹
Background image

جلسه هماهنگی زراعت و انکشاف دهات در دایکندی برگزار شد

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار هماهنگی زراعت و انکشاف دهات به ریاست مولوی عبدالصمد مقبول رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و با حضور نمایندگان مؤسسات همکار و ادارات مربوطه. . .

بازگشت به خبرها