به ۱۲۵ فامیل در ولسوالی تگاب ولایت کاپیسا بز و بزغاله توزیع می‌شود

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۹/۲۲ - ۱۰:۱۲
به ۱۲۵ فامیل در ولسوالی تگاب ولایت کاپیسا بز و بزغاله توزیع می‌شود

کارمندان ریاست زراعت ولایت کاپیسا از وضعیت نگهداری بز و بزغاله‌های قرنطین شده موسسه پاملرنه نظارت نمودند که  قرار است این بزها پس از سپری شدن مرحله قرنطین به ۱۲۵ فامیل در ولسوالی تگاب توزیع شود.
حسب هدایت رئیس اداره زراعت ولایت کاپیسا کارمندان زراعت از وضعیت نگهداری ۵۰۰ راس بز و بزغاله موسسه پاملرنه نظارت نمودند.  این مواشی به منظور توزیع برای ۱۲۵ فامیل باشنده ولسوالی تگاب قرنطین شده اند.
قرار است برای هر فامیل ۲ رآس بز شیری و دو رآس بزغاله در روزهای بعدی توزیع گردد. برنامه نظارت توسط متخصصین آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی صورت گرفت. طبق مشاهده متخصصین بزها و بزغاله‌ها دارای صحت کامل بوده و آماده توزیع می‌باشند و برای موسسه همکار اجازه توزیع داده شد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۵:۳۱
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت کندز برای بررسی کاهش نرخ پنبه

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور بررسی علت‌های کاهش نرخ پنبه و جلوگیری از زیان دهقانان، هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی مصباح‌الدین مستعین،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۳۷
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت پنجشیر برگزار شد

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پنجشیر به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار گردید.
این نشست با تلاوت آیاتی از کلام‌الله. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۲۰
Background image

آغاز سروی نیازسنجی برای طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی در تخار

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار سروی نیازسنجی جهت طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی را در ولسوالی‌های دشت‌قلعه و درقد آغاز کرد.
این سروی به تاریخ ۱۷ و ۱۸ عقرب. . .

بازگشت به خبرها