افزایش حاصلات چهارمغز در ولایت پنجشیر 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۹/۱۸ - ۹:۵۸
افزایش حاصلات چهارمغز در ولایت پنجشیر 

 مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از افزایش میزان محصولات چارمغز در این ولایت خبر داده و می‌گویند که حاصلات چهارمغز در ولایت پنجشیر امسال به دو صدو۴۱ متریک تن رسیده است.
با اساس معلومات مسوولان ریاست زراعت پنجشیر امسال از سراسر پنجشیر مقدار دوصدو ۴۱ متریک تن محصول چهارمغز برداشت شده‌است این در حالی است ‌که حاصلات چهارمغز در آن ولایت  سال پار به دوصدو ۱۷ متریک تُن رسیده بود.
قاری فضل الله دیوبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر گفت که در سطح پنجشیر موازی دوصدو ۱۲ هکتار زمین تحت پوشش درخت‌های چهارمغز است.
رئیس زراعت پنجشیر آب‌ و هوای مناسب، بارندگی‌های به موقع و حمایت از باغداران را از علت‌های اساسی افزایش تولیدات چهارمغز در این ولایت بیان می‌کند.
وی افزود که در پنجشیر انواع چهارمغز مانند کاغذی، خوشه‌ای، کورک و عاقلی وجود دارد و سالانه برداشت می‌شود و این ولایت 
 از لحاظ کوهستانی و ریگی بودن بستری مناسب برای رشد و نمو درختان چارمغز می‌باشد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۹:۱۱
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان برگزار شد

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت بدخشان بر اساس برنامه جلسات سکتوری مقام ولایت، با حضور مسئولان ادارات امارتی، نمایندگان مؤسسات ملی و بین‌المللی، نماینده پوهنحی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۹:۱
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ولایت پروان و افتتاح برنامه آموزشی داکتر وترنران

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر به ولایت پروان برنامه آموزشی داکتر وترنران را که از سوی کمیته هالند برگزار می‌شود،. . .

بازگشت به خبرها