هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب  ولایت تخار در ولسوالی ینگی‌قلعه ۱۶۸ جریب زمین را استرداد  نمود

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۹/۱۵ - ۱۱:۴
هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب  ولایت تخار در ولسوالی ینگی‌قلعه ۱۶۸ جریب زمین را استرداد  نمود

۱۵ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش
هیئت تخنیکی  جلوگیری از غصب ولایت تخار تحت سر پرستی مولوی رحیم الله احدی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری در سفری به ولسوالی ینگی‌قلعه ۱۶۸ جریب زمین امارتی را از نزد غاصبان گرفته و استرداد نمودند.
در این سفر تمام اعضای هیئت تخنیکی حضور داشتند و به چندین تن از غاصبان هشدار داده شد که زمین‌های امارتی را ترک نموده و تسلیم اداره زراعت نمایند.
در این سفر به افراد غاصب هشدار داده شد که زمین‌های امارتی را ترک نموده و از تصرف زمین‌ها در آینده خود داری نمایند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۳۰
Background image

امضای ۷۴ تفاهم‌نامه به ارزش بیش از ۲۰۰ میلیون دالر در نمایشگاه زراعت و مالداری افغانستان

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هم‌زمان با اختتام نمایشگاه بین الملی زراعت و مالداری افغانستان در کابل، خان‌محمد فروتن رئیس اتاق زراعت و مالداری افغانستان، از امضای ۷۴ تفاهم‌نامه به ارزش بیش از ۲۰۰. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۶
Background image

توزیع ۹۳۰ قطعه مرغ تخمی برای ۳۱ خانواده در دایکندی

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری مؤسسه «مجادله بر ضد گرسنگی»، برای ۳۱ خانواده مستحق در ولسوالی‌های پاتو و سنگتخت و بندر، ۹۳۰ قطعه مرغ تخمی توزیع. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۴:۵۷
Background image

بررسی فعالیت‌های ریاست زراعت تخار از سوی معین مالی و اداری وزارت زراعت

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر به ولایت تخار با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار کرده و گزارش فعالیت‌های. . .

بازگشت به خبرها