آغاز کار یک پروژه آبیاری زراعتی در ولسوالی تگاب بدخشان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۹/۱۵ - ۹:۲۹

کار یک پروژه آبیاری  زراعتی در قریه کتو بالای ولسوالی تگاب به هزینه نزدیک به ۶ ملیون افغانی از بودجه انکشافی وزارت زراعت آبیاری و مالداری آغاز گردید.
قاری احسان الله سراجی آمر امور زراعتی ریاست زراعت آبیاری و مالداری بدخشان می گوید" امروز یک پروژه آبیاری زراعتی به طول ۴,۲ کیلومتر پایپ سکیم و سربند کانکریتی که دارای ظرفیت انتقال ۸ انچ آب در یک  ثانیه می باشد در ولسوالی تگاب ولایت بدخشان آغاز گردید".
او می افزاید که هزینه مجموعی این پروژه مبلغ ۵ ملیون ۹۹۸ هزار۷۲۴ افغانی از بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پرداخت و کار آن در مدت ۸۰  روز تقویمی تکمیل و به بهره برداری سپرده خواهد شد.
با بهره برداری این پروژه زمین‌های زراعتی سه قریه بصورت مداوم آبیاری و مشکلات باشنده گان محل از ناحیه کم آبی مرفوع گردیده که سبب افزایش محصولات زراعتی، اهداث باغچه ها و رشد اقتصادی مستفیدین خواهد گردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS