دیدار رهبری وزارت زراعت با سفیر ترکیه

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۹/۱۴ - ۱۴:۴۳
د کرنې وزارت مشرتابه د ترکیې له سفیر سره وکتل


مولوی عطاءالله‌عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری و مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری این وزارت با جِنک اونال سفیر ترکیه در کابل دیدار  و پیرامون تشریک تجارب در بخش زراعت و مالداری میان دو کشور گفتگو کردند.
در این دیدار دو طرف پیرامون کار مشترک و تبادل تجارب زراعتی میان افغانستان و ترکیه صحبت نمودند که در این دیدار سفیر ترکیه  از مبارزه و تصمیم قاطع امارت اسلامی افغانستان در راستای منع کشت و کار مواد مخدر تقدیر نمود و علاقمندی مردم و دولت ترکیه را مبنی بر همکاری با افغانستان ابراز کرد.
مولوی عطاءالله‌ عمری در این مجلس در مورد خصوصیت‌های منحصر به فرد افغانستان در راستای کشت و کار هر نوع نبات معلومات داد و از هیئت ترکی خواست که پل ارتباطی میان دو ملت در راستای نزدیکی و پیشرفت کار زراعت باشند.
وزیر زراعت در این مجلس اظهار داشت:" به علت جنگ‌ها و مشکلات گذشته زراعت افغانستان به شکل سنتی و عقب‌ مانده باقی مانده‌است، نیاز است که بالای این بخش کار شود و زراعت ملک ما سرپا  شود، از دولت ترکیه می‌خواهیم که در راستای انتقال تجارب زراعتی، اعزام متخصصان، نشست‌های مشترک متخصصان، سرمایه‌گذاری و تجارت محصولات زراعتی و میوه‌ای ما را همکاری نمایند چون ترکیه ملک پیشرفته در بخش زراعت، مالداری، باغداری، جنگلات و ماشین‌آلات می‌باشد و میتواند کارهای موثر برای دهقانان ما انجام دهد".
وزیر زراعت از مساعد بودن افغانستان جهت کشت هرنوع نبات و همینگونه رشد محصولات اورگانیک سخن زده و از تجار ترکی خواست که در سکتور زراعت افغانستان سرمایه گذاری نمایند:" محصولات این ملک ارگانیک، بی ضرر و از کیفیت بالا برخوردار است که در در هیچ‌ جای دنیا نیست، دعوت می‌دهیم که سرمایه‌گذاران ترکی بیایند زمین می‌دهیم و مشترک با تجاران افغانستان سرمایه‌گذاری نموده و کار نمایند".
در همین حال جِنک اونال سفیر کشور ترکیه  مقیم کابل از علاقه‌مندی  همکاری حکومت و ملت ترکیه با مردم افغانستان اطمینان داده افزود:" از مبارزه قاطع امارت اسلامی در راستای منع کشت و کار مواد مخدر قدردانی می‌کنیم، مصمم هستیم که امارت اسلامی و به خصوص سکتور زراعت و مالداری را همکاری نمائیم. تاجران و سرمایه‌گذاران را تشویق می‌کنیم بیایند و از فرصت موجود که نعمت امنیت است استفاده نموده با مردم افغانستان کار نمایند. کوشش داریم که محصولات با مقاومت بلند را به ترکیه انتقال دهیم که در آن‌جا فروخته شود، علاقه‌مندی مردم ترکیه و سرمایه‌گذاران آن بیشتر برای استفاده و تجارت بالای میوه‌های مثل انار و میوه‌هایی خشک است که در مسیر راه فاسد نمی‌گردد و بازار فروش دارد".
کشور ترکیه پس از حاکمیت امارت اسلامی افغانستان تعامل بسیار مثبت با امارت اسلامی افغانستان داشته و در سکتور زراعت افغانستان همکاری های متعددی را انجام داده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS