کمپاین خزانی وقایه از مرض تَب کانگو در ولایت بادغیس آغاز شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۹/۱۴ - ۱۰:۴۷
کمپاین خزانی وقایه از مرض تَب کانگو در ولایت بادغیس آغاز شد

۱۴ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس کمپاین تطبیق برنامه خزانی  مجادله علیه بیماری تب کانگو و دواپاشی طویله‌ها را در مرکز و ولسوالی این ولایت آغاز نموده است.
در این کمپاین نزدیک به دو هزار۴۰۲ باب طویله دواپاشی و  ۴۳۸ راس مواشی دارای پرازیت خارجی ادویه پاشی شده، هم‌چنان برای دو هزار و ۵۹۶ تَن از مالداران راجع به خطرات و راه‌های وقایه این مرض مشوره فنی داده شده است.
این کمپاین در ولسوالی‌های بالامرغاب، قادس، آبکمری، مقر، سنگ آتش و مرکز این ولایت به همکاری پرسونل ریاست زراعت این ولایت آغاز گردیده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۱:۱۴
Background image

افزایش حاصلات مالداری در سال جاری به‌دلیل گسترش علفچرها و سرسبزی دشت‌ها

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفرش به شمال کشور اعلام کرد که به‌دلیل افزایش ساحات علفچر و سرسبزی گسترده دشت‌ها،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۹:۲۱
Background image

افتتاح مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی در تخار با سرمایه‌گذاری ۸۲۰ هزار دالر

۸ ثور۱۴۰۵ هـ.ق
مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی با سرمایه‌گذاری مجموعی حدود ۸۲۰ هزار دالر در ولایت تخار، با حضور هیأت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، رسماً افتتاح و به بهره‌برداری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۸:۵۶
Background image

تأکید بر شفافیت در اجاره‌دهی و جلوگیری از غصب اراضی در بازدید از مدیریت زراعت ولسوالی کشم

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمود مظلوم رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به همراه مولوی امان‌الله حسن از مدیریت زراعت ولسوالی کشم بازدید کرده و با مسئولان این اداره دیدار نمودند.
در. . .

بازگشت به خبرها