چهل‌ودومین جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت هرات دایر شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۹/۱۱ - ۱۰:۶
چهل‌ودومین جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت هرات دایر شد

چهل‌و دومین جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین های امارتی ولایت هرات به رهبری مولوی پیرمحمد حلیمی رئیس زراعت آن ولایت برگزار شد.
 این جلسه با حضور روساء ادارات زراعت، عدلیه، حج و اوقاف، شهرسازی و مسکن، امورسرحدات و قبائل، شاروالی، مستوفیت، آمر امنیت، آمر کدستر و آمر قضایای امارت برگذار گردید.
در این جلسه گزارش کاری هفته گذشته شریک شد و بعد از آن روی اعزام کارمندان تخنیکی به ساحه گازرگاه ناحیه هشت جهت کروی، اسکیچ و تثبیت زمین‌ها، اعزام انجینران برای تثبیت ۴۹۸ جریب زمین منطقه رباط سرخ ولسوالی کرخ، تصمیم در مورد دوسیه شهرک میهن، بررسی زمین‌های چمن رباط غوریان، بررسی زمین ساحه ناگهان، کاریزملاناسفنج و کاریز بیدک صحبت گردید.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۱:۴۹
Background image

۱ هزار ۱۰۰ جریب زمین برای پارک صنعتی اسفنده غزنی واگذار شد

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
ساحه پارک صنعتی اسفنده در ولایت غزنی که حدود (۱۱۰۰٫۳۳) جریب زمین را در بر می‌گیرد، بر اساس حکم امیرالمؤمنین (حفظه‌الله) به‌منظور ایجاد پارک صنعتی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۱:۱۴
Background image

افزایش حاصلات مالداری در سال جاری به‌دلیل گسترش علفچرها و سرسبزی دشت‌ها

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفرش به شمال کشور اعلام کرد که به‌دلیل افزایش ساحات علفچر و سرسبزی گسترده دشت‌ها،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۹:۲۱
Background image

افتتاح مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی در تخار با سرمایه‌گذاری ۸۲۰ هزار دالر

۸ ثور۱۴۰۵ هـ.ق
مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی با سرمایه‌گذاری مجموعی حدود ۸۲۰ هزار دالر در ولایت تخار، با حضور هیأت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، رسماً افتتاح و به بهره‌برداری. . .

بازگشت به خبرها