دیدار وزیر زراعت با معاون شاروالی کابل

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۹/۷ - ۱۷:۵۹
دیدار وزیر زراعت با معاون شاروالی کابل

۷ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی عطاء الله‌ عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امروز در دفتر کارش با مولوی محمد خالد معاون خدمات شهری شاروالی کابل دیدار کرد.
در این دیدار پیرامون استفاده بهتر و کنترول از مسلخ‌ها، هماهنگی در پیش‌برد فعالیت‌های شهری، کنترول و نظارت بهتر از قصابی‌ها بخاطر عرضه مواد خوراکی با کیفیت به مردم صحبت گردید.
در  جریان این دیدار مولوی محمد حسین خورشید رئیس دفتر، مولوی مصباح‌الدین مستعین رئیس اطلاعات و آگاهی‌عامه و مشاوران  مقام وزارت زراعت نیز حضور داشتند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۴:۲
Background image

ارائه آموزش‌های عملی برای محصلان پوهنځی زراعت پوهنتون پنجشیر

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر و پوهنتون این ولایت، محصلان صنف دوم پوهنځی زراعت پوهنتون پنجشیر جهت فراگیری آموزش‌های عملی به ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۱:۸
Background image

سروی و شناسایی دهقانان سبزی‌کار در ولسوالی خاکجبار انجام شد

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت کابل در  ولسوالی خاکجبار با همکاری کارمندان مؤسسه استارز، روند سروی و شناسایی دهقانان و باغداران را به هدف حمایت از سکتور زراعت در این ولسوالی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۰:۵۱
Background image

در شهر قندهار و چهار ولسوالی، ۷۲۰۰ نهال جدید میوه‌دهنده غرس شد

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری قندهار، با حمایت مالی مؤسسه بشری و خیریه کشور ترکیه (آی‌اچ‌اچ) و تحت نظارت مستقیم آمریت امور زراعتی،. . .

بازگشت به خبرها