دیدار وزیر زراعت با شماری از متنفذین محلی ولایت بادغیس

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۹/۷ - ۱۷:۱۱
مولوی عطاء الله‌ عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با شماری از محاسن سفیدان و متنفذین محلی ولایت بادغیس در دفتر کارش دیدار کرده و مشکلات شان را استماع نمود.

۷ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی عطاء الله‌ عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با شماری از محاسن سفیدان و متنفذین محلی ولایت بادغیس در دفتر کارش دیدار کرده و مشکلات شان را استماع نمود. 
در جریان این دیدار  بزرگان ولایت بادغیس  مشکلات و پیشنهادات مردم بادغیس را در بخش کمبود آب، کمبود خوراکه حیوانی، اضرار خشک سالی، امراض حیوانی و توسعه باغداری با وزیر زراعت شریک ساخته و خواستار توجه به آن شدند.
 مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت پس از شنیدن مشکلات بزرگان بادغیس اطمینان حل مشکلات شان را سپرده و به  ریاست‌های مربوطه هدایت داد که نیازمندی‌های مردم آن ولایت را در اولویت قرار داده و شامل پروژ‌های انکشافی سازند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۴:۲
Background image

ارائه آموزش‌های عملی برای محصلان پوهنځی زراعت پوهنتون پنجشیر

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر و پوهنتون این ولایت، محصلان صنف دوم پوهنځی زراعت پوهنتون پنجشیر جهت فراگیری آموزش‌های عملی به ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۱:۸
Background image

سروی و شناسایی دهقانان سبزی‌کار در ولسوالی خاکجبار انجام شد

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت کابل در  ولسوالی خاکجبار با همکاری کارمندان مؤسسه استارز، روند سروی و شناسایی دهقانان و باغداران را به هدف حمایت از سکتور زراعت در این ولسوالی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۰:۵۱
Background image

در شهر قندهار و چهار ولسوالی، ۷۲۰۰ نهال جدید میوه‌دهنده غرس شد

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری قندهار، با حمایت مالی مؤسسه بشری و خیریه کشور ترکیه (آی‌اچ‌اچ) و تحت نظارت مستقیم آمریت امور زراعتی،. . .

بازگشت به خبرها