توزیع ۷۵۰ راس بز به ۲۵۰ فامیل در شهر فیض آباد ولایت بدخشان

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۹/۷ - ۱۵:۲۰


۷ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش
 تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری  ولایت بدخشان ۷۵۰ راس بز همراه با ۱۵ تن جو و وسایل جمع آوری شیر برای ۲۵۰ فامیل ازسوی بنیاد آغاخان برای اسکان در شهر فیض آباد و ولسوالی بهارک آن ولایت توزیع گردید.
دفتر آقاخان برای اسکان (AKAH) پروژه‌ای را که تحت عنوان حفاظت و پاسخ‌دهی و راه‌های حل مبتنی بر جامعه با حمایت مالی UNHCR  در هماهنگی با آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت و ریاست‌های اقتصاد و مهاجرین ولایت بدخشان تطبیق می‌نماید.
در این برنامه  برای ۲۰۰ نفر درمرکزفیض آباد و۵۰ نفر در ولسوالی بهارک به اساس پکیج برهر نفر واجد شرایط سه  رأس بز، ۶۰ کیلوگرام نبات جو به هدف تغذیه، یک عدد ظرف شیردوش ، یک عدد سطل ۲۰ لیتره و یک عدد برس شستشو با حضورداشت آمر مالداری و صحت حیوانی این ریاست و نماینده گان ریاست‌های اقتصاد و مهاجرین توزیع گردید. 
مسولین بخش هدف از توزیع این مواشی را بلند بردن معیشت و تاب‌آوری خانواده های بی‌بضاعت در مقابل عدم مصونیت غذایی عنواند نمودند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی شکر دره ولایت کابل

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش 
 به ادامه روند تطبیق کمپاین نهال شانی در ولسوالی های مختلف کابل این کمپاین در ولسوالی شکر دره ولایت کابل تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است»  از سوی مدیریت عمومی خدمات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

در ولسوالی جغتو ولایت میدان وردک برای ایجاد باغ‌های شفتالو و گیلاس، نهال‌ها به باغداران توزیع شد

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک، با همکاری مؤسسه افغان صلح‌ساز، در ولسوالی جغتو و در چندین روستا، به منظور ایجاد باغ‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۰:۱۳
Background image

ریاست زراعت ولایت ننگرهار: حدود ۳۷ هزار جریب زمین به کشت بوته‌های تیلی اختصاص یافته است

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و ریاست عمومی اداره امور با رییس زراعت ولایت ننگرهار مولوی عبدالستار محمد، در ولایت ننگرهار دیدار. . .

بازگشت به خبرها