احداث فارم‌های کوچک مرغداری به ۵۵۲ خانواده در ولسوالی دره ولایت پنجشیر

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۹/۷ - ۱۰:۲۱
احداث فارم‌های کوچک مرغداری به ۵۵۲ خانواده در ولسوالی دره ولایت پنجشیر

برای ۵۵۲ خانواده در ولسوالی دره ولایت پنجشیر از سوی کمیته ناروی برای افغانستان تحت نظارت ریاست زراعت ولایت پنجشیر فارم‌های کوچک مرغداری احداث شد.
این فارم های کوچک مرغداری برای ۵۵۲ تن از خانم‌های واجد شرایط که قبلا سروی گردیده بودند احداث گردیده اند که هر کدام از این فارم‌ها دارای ۳۰ قطعه مرغ تخمی می‌باشد.
برای احداث این فارم‌ها مواد و وسایل  شامل ۱۵۰ کیلوگرام خوراکه مرغ، آب خوره، دانه خوره و وسایل ساخت مرغانچه  برای ۵۵۲ تن از خانم های متذکره  توزیع گردیده بود و اشخاص متذکره مکلف شده بودند تا اطاق مناسب برای اعمار خانه مرغ اقدام کنند که امروز با توزیع این مرغ ها کار احداث این فارم ها تکمیل گردید و قرار است برای ۵۰۰ خانواده درولسوالی رخه نیز این احداث شود. 
این برنامه از طرف کمیته ناروی برای افغانستان به کمک مالی سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد و تحت نظارت ریاست زراعت پنجشیر تطبیق می‌گردد. 
شماری از مستفدین این پروژه از تطبیق این چنین برنامه ها ابراز خرسندی کرده و تطبیق چنین پروژه ها را در بلند رفتن عواید خانواده ها مفید می‌دانند و خواهان فعالیت‌های بیشتر در زمینه هستند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۰:۱۰
Background image

رئیس توسعه سکتور خصوصی وزارت زراعت با رئیس زراعت ولایت لغمان و مسئولان فارم‌ها نشست برگزار کرد

۶ مرغومه ۱۴۰۴ هـ.ش
۶ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
هیأت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری رئیس توسعه سکتور خصوصی، قاری محمد اکبر امینی، در جریان سفر به ولایت لغمان، در حضور رئیس زراعت،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۹:۲۳
Background image

آموزش شاخه‌بری درختان برای باغداران ولسوالی شکر‌دره

۶ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری ومالداری ولایت کابل در  ولسوالی شکر‌دره، به‌منظور ارتقای ظرفیت‌های تخنیکی باغداران، برنامه آموزشی شاخه‌بری درختان را به‌گونه عملی در این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۶
Background image

دیدار رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت با مسوولین پروگرام انکشافی  سازمان ملل متحد 

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سید احمد خالد صاحبزاده، رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با جمعی از مشاورین معینیت زراعت و مالداری و مشاورین معینیت آبیاری و منابع طبیعی، جلسه. . .

بازگشت به خبرها